Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vectair EcoShell univerzális illatosító kagyló a Green Clean kínálatában

A Vectair EcoShell illatosító, amely több különböző felületre és akár klímakészülékre is rögzíthető.

VECTAIR ECOSHELL klímára is rögzíthető univerzális illatosító kagyló

Új megoldás az illatosítók területén

Próbálja ki Ön is a Vectair új, formabontó megoldását az EcoShell illatkagylót! Az univerzális illatosító kihelyezését elsősorban hotelszobákba, irodákba, üzlethelyiségekbe ajánljuk, de otthoni felhasználásra is tökéletes választás lehet. A kihelyezés az univerzális rögzítő elemnek köszönhetően rendkívül egyszerűen megoldható, hiszen a moduláris illatkagylóhoz csiptető és ragasztófelület is csatlakoztatható, így számtalan helyre felerősíthető. A letisztult, modern dizájn pedig korunk stíluskövetelményeinek is megfelel.

Az illatosító használata

Az illatkagyló mindenféle hajtógáztól, aeroszoltól mentes, így a környezetbarát terméket olyan helyekre ajánljuk, ahol gyakori a légmozgás, illetve a Vectair EcoShell illatkagyló kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy a különböző klímatípusok beltéri egységéhez kompatibilis legyen. A nagyméretű illatozó felület kitölti az illatkagyló egész belső részét, biztosítva ezzel a minőségi és folyamatos illatáramlást a belső térben.

A termék 3-féle illatban érhető el: a már ismert tengeri só & bambusz és bergamott & szantálfa kombináció mellett, kiwi & grapefruit illatból választhatunk. A száz százalékban újrahasznosítható anyagokból készült EcoShell kagyló 1 hónapig biztosítja az adott helyiség illatozását. Ha a termék felkeltette az érdeklődését, akkor forduljon hozzánk bizalommal, illetve az illatkagylók már elérhetőek a webáruházunkban is!

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás