Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vectair V-Air SOLID Plus illatosító készülék - érezni fogja a különbséget

A brit Vectair nagy belső terekre tervezett elektromos illatosító, a V-Air SOLID Plus már megtalálható a Green Clean kínálatában!

V-AIR SOLID Plus nagy belső terekhez tervezett elektromos illatosító

Hova ajánljuk az illatosító készüléket?

Ha nagy terekhez - akár 500m3 kiterjedésű - keres illatosítást, nem kell tovább fáradoznia. A Vectair V-Air SOLID Plus speciális technológiájával megoldást kínál többek között:

  • a hotelek,
  • edzőtermek,
  • konferenciatermek,
  • bevásárlóközpontok,
  • bárok,
  • éttermek

és sok más közösségi hely számára, hogy nagy területű helyiségeiknek folyamatosan jó illatot biztosítsanak.

Az elektromos hálózatról működtethető Vectair V-Air SOLID Plus különlegessége, hogy a működés során különböző intenzitással bocsájtja ki az illatáradatot, megelőzve ezzel az úgynevezett illatfáradtságot. Mindezt környezetbarát módon teszi lehetővé, hiszen a kehely mindenféle oldószertől, hajtóanyagtól és aeroszoltól mentes.

Az adagolóhoz hét különleges illatvariációból választhat:

A kiválasztott illat egyszerűen az adagoló belsejében található fém tálcára helyezendő, amely a működés során alulról felhevítve a kelyhet az adagoló beállításának megfelelő intenzitással a belső ventilátor segítségével adagolja a friss és könnyed illatot.

Az adagoló kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát: programozhatjuk a működési órák, napok számát, illetve ezen időintervallumokra beállíthatjuk az illatáradat intenzitását. A gyors funkció opcióval pedig akár egy hónapra biztosíthatjuk a megfelelő illatintenzitást. Ha praktikus és minőségi illatosítást szeretne nagy belső terekhez, szaktanácsadást és ajánlatainkért forduljon bizalommal a Green Clean munkatársaihoz!

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás