Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vectair V-Air SOLID Plus - érezni fogja a különbséget

A brit Vectair nagy belső terekre tervezett elektromos illatosítója, a V-Air SOLID Plus már megtalálható a Green Clean kínálatában!

Ha nagy terekhez - akár 500m3 kiterjedésű - keres illatosítást, nem kell tovább fáradoznia. A Vectair V-Air SOLID Plus speciális technológiájával megoldást kínál többek között a hotelek, edzőtermek, konferenciatermek, bevásárlóközpontok, bárok, éttermek és sok más közösségi hely számára, hogy nagy területű helyiségeiknek folyamatosan jó illatot biztosítsanak.

Az elektromos hálózatról működtethető Vectair V-Air SOLID Plus különlegessége, hogy a működés során különböző intenzitással bocsájtja ki az illatáradatot, megelőzve ezzel az úgynevezett illatfáradtságot. Mindezt környezetbarát módon teszi lehetővé, hiszen a kehely mindenféle oldószertől, hajtóanyagtól és aeroszoltól mentes. Az adagolóhoz hét különleges illatvariációból választhat: azúr, bergamott & szantálfa, karnevál, citrus & mangó, óceán, tengeri só & bambusz, cukorborsó & lilaakác. A kiválasztott illat egyszerűen az adagoló belsejében található fém tálcára helyezendő, amely a működés során alulról felhevítve a kelyhet az adagoló beállításának megfelelő intenzitással a belső ventilátor segítségével adagolja a friss és könnyed illatot.

Az adagoló kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát: programozhatjuk a működési órák, napok számát, illetve ezen időintervallumokra beállíthatjuk az illatáradat intenzitását. A gyors funkció opcióval pedig akár egy hónapra biztosíthatjuk a megfelelő illatintenzitást. Ha praktikus és minőségi illatosítást szeretne nagy belső terekhez, szaktanácsadást és ajánlatainkért forduljon bizalommal a Green Clean munkatársaihoz!

Fogyasztó barát