Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

World Dryer VERDEdri: új generációs, zajszintcsökkentett kézszárító, élettartam HEPA-szűrővel

A nagy teljesítményű, új generációs kézszárítók területén a World Dryer márka kiemelkedően népszerű a megrendelők között. Ennek oka három tényezőből adódik össze, ezek a magas élettartam, a villámgyors szárítás, és az energiatakarékos elektro motor technológia.

Verdedri kezszarito

Létezik azonban egy olyan, igény melyet a modern, villámgyors készülékek többsége nem tud kielégíteni, és csak az elmúlt években került a figyelem középpontjába, ez pedig a csökkentett zajszint a használat során. 
Intézményei és irodai területen ugyanis gyakori probléma, kellemetlen lehet, hogy mivel a mosdók jellemzően közel esnek az irodai területhez, így használat során a kézszárítók zaja behallatszik.

Erre a kellemetlenségre is sikerült azonban a gyártónak megoldást találnia, mivel az új fejlesztésű VERDEdri modellek már el vannak látva egy speciális, zajszint csökkentővel, aminek segítségével a zajszintje csak 80-90 dB helyett csak 69 dB.

Hogyan történik a készülékek zajszintjének mérése?

A kézszárítók tekintetében gyakori kérdés, hogy miként történik a zajszint mérése, milyen protokoll alapján vizsgálják a gyártók a zajszint mértékét. Általánosságban a vizsgálati folyamatok az alábbiak szerint történnek:
- speciális, hangszigetelt kamrában van elhelyezve a tesztkészülék
- a hitelesített zajszint mérő eszköz pedig 2 méter távolságban van, ebből a távolságból méri a zaj mértékét

Milyen további műszaki előnyöket tartalmaz a VERDEdri?

Egyrészről a jelenleg elérhető, legfejlettebb, legtartósabb motor erőforrás van beleépítve, több sebességi beállítással, kikapcsolható fűtőszállal. A tesztek során a gyártó az általános felhasználásra vetítve 10+ év élettartamot mért a motort illetően.
10-12 msp szárítási sebesség, mindössze 950W fogyasztással!
A VERDEdri egy kifejezetten nagy méretű, úgynevezett élettartam HEPA-szűrőt tartalmaz, mely karbantartásmentes használatot és 99,97%-ban szűrt levegőt biztosít a kézszárítások során.
Teljesen Slim kialakítás, ami mindössze csak 10 centimérre áll ki a fal síkjából, így esztétikus és biztonságos.