Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 30L - G méret, r.m. acél, selyem - 114380
27.590 Ft + ÁFA ( 35.039 Ft ) /
Menny.:db

Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 30L - G méret, r.m. acél, selyem - 114380

27.590 Ft + ÁFA ( 35.039 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: BR114380
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Soft-Close szagmentesen záró fedéllel szerelt prémium Brabantia NewIcon pedálos szemetes 30L műanyag kosárral, domború fedő, H=679mm, r.m. acél selyem. BR114380
Vonalkód: 8710755114380

Leírás és Paraméterek

Ez a Brabantia NewIcon pedál szemetes nem csupán praktikus, de elegáns stílusjegyei miatt díszként is megállja a helyét bármely belső térben. A matt acél felület luxus megjelenést kölcsönöz, míg a 30 literes kapacitás kitűnő választás nagyobb helyiségekhez. A kifinomult pedál mechanizmus lágyan záródik, ezáltal minimalizálva a zajt, és megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését. A különleges, műanyag belső vödör könnyedén eltávolítható, így a tisztítás gyors és egyszerű. Brabantia termékekkel nem csak a minőséget, de a fenntarthatóságot is választod: minden eladott szemetes esetén a Brabantia gyártó cég a Plastic Whale Ocean Cleanup szervezetet támogatja.

Brabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők rendszer leírása:

A NewIcon termékcsalád a Brabantia szemetesek egyik népszerű sorozata. A NewIcon szemetesek a minőség és a környezetbarát kialakítás jegyében készülnek, és többféle méretben, színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző otthoni és irodai terekhez. A NewIcon szemetesek néhány fő jellemzője a következő:

  1. Környezetbarát kialakítás: A NewIcon szemetesek Cradle to Cradle Certified™ Bronze minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a termékek gyártása során a környezetre gyakorolt hatás minimalizálására törekszenek, és a termékek újrahasznosíthatóak vagy újrahasznosítható alapanyagokból készülnek.

  2. Pedálos kialakítás: A NewIcon szemetesek pedálos nyitórendszert használnak, amelynek segítségével a felhasználók könnyen és higiénikusan nyithatják meg a szemetes fedelét. A pedál erős és tartós, ami hosszú élettartamot biztosít a termék számára.

  3. Csendes fedélzárás: A NewIcon szemetesek rendelkeznek egy "Soft Close" technológiával, amely csendesen és finoman zárja be a szemetes fedelét. Ez a mechanizmus csökkenti a zajt és megakadályozza, hogy a fedél gyorsan csapódjon le, ami hosszabb élettartamot és jobb felhasználói élményt biztosít.

  4. Belső kivehető tartály: A NewIcon szemetesekben található egy kivehető belső vödör, amely megkönnyíti a szemetes ürítését és tisztítását. Ez tartja a szemeteszsákot, és megakadályozza, hogy a hulladék a külső edény falával érintkezzen.

  5. Színes és stílusos kialakítás: A NewIcon szemetesek többféle színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző belső terekhez és dekorációs stílusokhoz. A választék magában foglalja a klasszikus fehér, szürke, fekete és rozsdamentes acél színeket, valamint élénkebb színeket és mintákat is.

A Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtők az alábbi méretekben érhetőek el:

C2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány - :

A bölcsőtől bölcsőig megnevezésű minősítés egy világszerte elismert szigorú nemzetközi tanúsítvány, mely a biztonságosabb és fenntarthatóbb termékek mércéjéül szolgál. Olyan holisztikus rendszer, mely hulladék termelése nélkül kíván terméket előállítani.
Ma már számos világcég számára kardinális fontossággal bír e magas presztízsű környezetvédelmi típusú terméktanúsítás megszerzése.

BR114380 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaBrabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők
Termék jellegehulladékgyűjtő
AP csoportBrabantia PerfectFit szemeteszsák, G méret, 23-30L
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területOktatási intézmények
Vendéglátó egységek
Szállodai szobák
Szállodák, hotelek
Üzlethelyiségek

Anyaghasználat


Acél minőségeAISI 430
Anyagrozsdamentes acél
Borításselyem matt

Működési jellemzők


Működtetéspedálos
W=95 mm

Kialakítás


Extracsúszásmentes felület a talprészeken
Kialakításkerek, belső kivehető műanyag kosárral
lecsapódásmentes
szagmentesen záródó fedél
Tartozékokajándék 5db méretpontos Brabantia PerfectFit szemeteszsákkal

Szerelési adatok


Rögzítésszabadon álló

Szabványok, engedélyek


SzabványC2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány

Dimenziók, méretek


Kapacitás30 liter
Méretek (SZxMAxMÉ)293.00 x 679.00 x 380.00 mm
Tömeg4.90 kg
Magasság936 mm felnyitott állapotban

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyBelgium
VTSZ73239300

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók