Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 5L - W méret, acél, határtalan szürke ásványi textúra - 200489
14.910 Ft + ÁFA ( 18.936 Ft ) /
Menny.:db

Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 5L - W méret, acél, határtalan szürke ásványi textúra - 200489

14.910 Ft + ÁFA ( 18.936 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: BR200489
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Soft-Close szagmentesen záródó Brabantia NewIcon pedálos szemetes 5L belsővel, H=291mm, acél Mineral Infinite Grey - határtalan szürke ásványi textúra. BR200489
Vonalkód: 8710755200489

Leírás és Paraméterek

A Brabantia Newicon 5L-es pedálos szemetes egy kiváló minőségű és stílusos hulladékgyűjtő megoldás, mely határtalan szürke ásványi textúra színével harmonizál bármilyen konyhai vagy fürdőszobai környezettel. Kis mérete ellenére, rendkívül praktikus és higiénikus, hiszen szagmentesen záródó fedele megóvja a teret a kellemetlen szagoktól, és a lecsapódásmentesen záródó fedő növeli a termék élettartamát. A belső 5L-es kivehető műanyag tartály könnyen tisztítható, és a hozzá tökéletesen illeszkedő "W" kóddal ellátott méretpontos PerfectFit szemeteszsák optimális választás, ha nem szeretné, hogy zárt állapotában kilátszódjon a zsák anyaga a fedél alól. A Brabantia Newicon 5L-es pedálos szemetes ideális választás otthonokba, szállodákba, irodákba és más közösségi terekbe egyaránt.

Brabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők rendszer leírása:

A NewIcon termékcsalád a Brabantia szemetesek egyik népszerű sorozata. A NewIcon szemetesek a minőség és a környezetbarát kialakítás jegyében készülnek, és többféle méretben, színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző otthoni és irodai terekhez. A NewIcon szemetesek néhány fő jellemzője a következő:

  1. Környezetbarát kialakítás: A NewIcon szemetesek Cradle to Cradle Certified™ Bronze minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a termékek gyártása során a környezetre gyakorolt hatás minimalizálására törekszenek, és a termékek újrahasznosíthatóak vagy újrahasznosítható alapanyagokból készülnek.

  2. Pedálos kialakítás: A NewIcon szemetesek pedálos nyitórendszert használnak, amelynek segítségével a felhasználók könnyen és higiénikusan nyithatják meg a szemetes fedelét. A pedál erős és tartós, ami hosszú élettartamot biztosít a termék számára.

  3. Csendes fedélzárás: A NewIcon szemetesek rendelkeznek egy "Soft Close" technológiával, amely csendesen és finoman zárja be a szemetes fedelét. Ez a mechanizmus csökkenti a zajt és megakadályozza, hogy a fedél gyorsan csapódjon le, ami hosszabb élettartamot és jobb felhasználói élményt biztosít.

  4. Belső kivehető tartály: A NewIcon szemetesekben található egy kivehető belső vödör, amely megkönnyíti a szemetes ürítését és tisztítását. Ez tartja a szemeteszsákot, és megakadályozza, hogy a hulladék a külső edény falával érintkezzen.

  5. Színes és stílusos kialakítás: A NewIcon szemetesek többféle színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző belső terekhez és dekorációs stílusokhoz. A választék magában foglalja a klasszikus fehér, szürke, fekete és rozsdamentes acél színeket, valamint élénkebb színeket és mintákat is.

A Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtők az alábbi méretekben érhetőek el:

C2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány - :

A bölcsőtől bölcsőig megnevezésű minősítés egy világszerte elismert szigorú nemzetközi tanúsítvány, mely a biztonságosabb és fenntarthatóbb termékek mércéjéül szolgál. Olyan holisztikus rendszer, mely hulladék termelése nélkül kíván terméket előállítani.
Ma már számos világcég számára kardinális fontossággal bír e magas presztízsű környezetvédelmi típusú terméktanúsítás megszerzése.

BR200489 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaBrabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők
Termék jellegehulladékgyűjtő
AP csoportBrabantia PerfectFit szemeteszsák, W méret, 5L
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területVendéglátó egységek
Szállodai szobák

Anyaghasználat


Acél minőségeszénacél
Anyagacél
Borításhatártalan szürke ásványi textúra - Mineral Infinite Grey

Működési jellemzők


Működtetéspedálos
W=60 mm

Kialakítás


Extracsúszásmentes felület a talprészeken
Kialakításkerek, belső kivehető műanyag kosárral
lecsapódásmentes
szagmentesen záródó fedél
Tartozékokajándék 5db méretpontos Brabantia PerfectFit szemeteszsákkal

Szerelési adatok


Rögzítésszabadon álló

Szabványok, engedélyek


SzabványC2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány

Dimenziók, méretek


Kapacitás5 liter
Méretek (SZxMAxMÉ)205.00 x 291.00 x 272.00 mm
Tömeg1.33 kg
Magasság471 mm felnyitott állapotban

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyBelgium
VTSZ732399000

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.