Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia PerfectFit szemeteszsák, H méret, 50-60L, Multipack 120 zsák, 6 tekercs, 20 zsák/tekercs
14.325 Ft + ÁFA ( 18.193 Ft ) /
Menny.:csomag

Brabantia PerfectFit szemeteszsák, H méret, 50-60L, Multipack 120 zsák, 6 tekercs, 20 zsák/tekercs

14.325 Ft + ÁFA ( 18.193 Ft ) /
Választható kiszerelések:
Menny.:csomag
Cikkszám: BR138782
Bruttó egységár: 151,61 Ft/zsák
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ha pontosan illeszkedő zsákot szeretne az 50-60L-es Brabantia kukához, válassza a Brabantia PerfectFit H méretű szemeteszsákot 120db-os Multipack-ban. BR138782
Vonalkód: 8710755138782

Leírás és Paraméterek

A Brabantia PerfectFit H méretű 50-60L-es szemeteszsák kiváló minőségű, strapabíró 15-25 mikron vastagságú PE műanyagból készült, amely garantálja a biztonságos és könnyű kezelhetőséget. A szürke Brabantia rendszer színkóddal jelölt, H méret 50-60 literes űrtartalmával tökéletesen passzol az XXL méretű, szürke színkódolású 50-60L-es Brabantia hulladékgyűjtőkbe. A különleges zárórendszernek köszönhetően a zsák könnyedén illeszkedik a Brabantia szemetesekbe, megakadályozva az elcsúszást és a kilógást. A praktikus perforált széllel zsákonként könnyen szakítható le a gyűjtőtekercsről.

Brabantia PerfectFit - a tökéletesen illeszkedő szemeteszsákok rendszer leírása:

A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok speciálisan úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Brabantia szemetesekhez. Ezek a szemeteszsákok extra praktikusak és könnyen használhatóak, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos szemeteszsákokhoz képest.

  • Pontos illeszkedés: A PerfectFit szemeteszsákok úgy vannak tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Brabantia szemetesek belső vödréhez. Ez lehetővé teszi, hogy a szemeteszsák szépen ráfeszüljön a vödörre anélkül, hogy kilógnának a szemetes fedele alól.
  • Rögzítőfül: A Brabantia szabadalmaztatott "rögzítőfül" rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a szemeteszsák rögzítését a kuka belsejében, így a zsák nem csúszik le vagy esik bele a hulladékgyűjtőbe.
  • Erős és tartós anyag: A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok erős és tartós műanyagból készülnek, amely ellenáll a szakadásnak és a kiszakadásnak, így kevesebb esély van a szivárgásra vagy a hulladék kiszóródására.
  • Könnyen cserélhető: A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok egyszerűen és gyorsan cserélhetők, így a hulladékgyűjtő tisztán és higiénikusan tartható.
  • Környezetbarát: A Brabantia elkötelezett a fenntartható termékgyártás iránt, és a PerfectFit szemeteszsákok is ezt a filozófiát tükrözik. Ezek a szemeteszsákok környezetbarát anyagokból készülnek és újrahasznosíthatók.
  • Színkódolt méretjelölés: A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok színkódolt rendszert használnak, amely megkönnyíti a megfelelő méretű zsák kiválasztását a szemetes mérete alapján. A színek és betűjelek (pl. A, B, C, D, E, F, G, H) megkönnyítik a megfelelő méret megtalálását és a készlet újratöltését.
  • Adagolócsomagolás: A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok egy praktikus adagolócsomagolásban érkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors hozzáférést a zsákokhoz, valamint helytakarékos tárolást.
  • Zárófül: A Brabantia PerfectFit szemeteszsákok zárófüllel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a zsák könnyű és higiénikus lezárását, megakadályozva a szivárgást és a szagok kiszabadulását.

Ezek a jellemzők teszik a Brabantia PerfectFit szemeteszsákokat még praktikusabbá és hasznosabbá a hulladékkezelésben, biztosítva a tisztaságot és a kényelmet a mindennapi használat során.

BR138782 termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendszer típusa Brabantia PerfectFit - a tökéletesen illeszkedő szemeteszsákok
Termék jellege hulladékgyűjtő
AP csoport Brabantia PerfectFit szemeteszsák, H méret, 50-60L
Felhasználási terület Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók

Anyaghasználat

 
Anyag PE műanyag
15-25 mikron

Kialakítás

 
Kialakítás a PerfectFit szemeteszsák felülete környezebarát módon vízbázisú festékkel van nyomtatva

Fizikai tulajdonságok

 
Szín fehér

Dimenziók, méretek

 
Kapacitás 50-60 liter
Tömeg 3.65 kg

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 6 tekercs / csomag
Származási hely Kína
VTSZ 39232100

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók