Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia Touch Bin nyomófedeles hulladékgyűjtő XXL, 60L - H méret, selyem ujjlenyomatmentes r.m. acél test, selyem ujjlenyomatmentes fedő - 484506
52.495 Ft + ÁFA ( 66.669 Ft ) /
Menny.:db

Brabantia Touch Bin nyomófedeles hulladékgyűjtő XXL, 60L - H méret, selyem ujjlenyomatmentes r.m. acél test, selyem ujjlenyomatmentes fedő - 484506

52.495 Ft + ÁFA ( 66.669 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: BR484506
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Brabantia Touch Bin XXL álló, ujjlenyomatmentes, rozsdamentes acél szemeteskuka, tartály nélkül, 60L űrtartalom, halk záródás csúszásmentes talp. BR484506
Vonalkód: 8710755484506

Leírás és Paraméterek

A Brabantia 60 literes Touch Bin matt acél ujjlenyomat-álló kivitelben a praktikum és az elegancia kombinációja. Tágas kapacitásának köszönhetően kiváló választás nagyobb helyiségek számára. Az érintésre nyíló fedél könnyű és higiénikus hulladékkezelést biztosít, míg az ujjlenyomat-álló felület tisztán és vonzóan tartja a szemetes külsőjét. A belső vödör könnyedén eltávolítható, megkönnyítve az ürítést és tisztítást. Stabil fogantyúval rendelkezik a könnyű áthelyezés érdekében. Összességében ez a szemetes a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálja otthona számára.

Brabantia Touch Bin lenyomásra nyíló, nyomófedeles hulladékgyűjtők rendszer leírása:

A Brabantia Touch Bin egy elegáns és funkcionális szemetes, amely tökéletesen illeszkedik minden otthonba. A szemetes jellemzői és előnyei a következők:

  1. Könnyű használat: A "soft touch" fedéllel könnyedén megnyitható és zárható a szemetes, egyszerű érintéssel. A fedél ráadásul csendesen záródik, elkerülve a zajos csapódást.

  2. Minőségi anyagok: A Brabantia Touch Bin szemetesek rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot.

  3. Kapacitás: A Touch Bin szemetesek több méretben kaphatók, például 10, 20, 30, 40 vagy 60 literes változatokban, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet.

  4. Stílusos megjelenés: A Brabantia szemetesek több színben és mintában érhetők el, hogy minden otthonba illeszkedjenek. A letisztult, modern formatervezés garantáltan vonzza a tekintetet.

  5. Környezetbarát: A Brabantia szemetesek újrahasznosítható anygaokból készülnek, így a cég hozzájárul a környezetvédelemhez.

Összefoglalva, a Brabantia Touch Bin egy stílusos, kényelmes és tartós szemetes, amelyet bátran ajánlhatok minden otthonba.

C2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány - :

A bölcsőtől bölcsőig megnevezésű minősítés egy világszerte elismert szigorú nemzetközi tanúsítvány, mely a biztonságosabb és fenntarthatóbb termékek mércéjéül szolgál. Olyan holisztikus rendszer, mely hulladék termelése nélkül kíván terméket előállítani.
Ma már számos világcég számára kardinális fontossággal bír e magas presztízsű környezetvédelmi típusú terméktanúsítás megszerzése.

BR484506 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaBrabantia Touch Bin lenyomásra nyíló, nyomófedeles hulladékgyűjtők
Termék jellegehulladékgyűjtő
AP csoportBrabantia PerfectFit szemeteszsák, H méret, 50-60L
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területKözösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Irodák
Akadálymentesített helyiségek eszköze

Anyaghasználat


Acél minőségeAISI 430
AISI 304 - bakteriosztatikus
Anyagrozsdamentes acél
BorításSilk touch, ujjlenyomatmentes

Működési jellemzők


MűködtetésSoft-Touch könnyített nyomófedeles nyitás - lenyomás után a fedél felnyílik, a záráshoz azt újra le kell nyomni

Kialakítás


Extracsúszásmentes felület a talprészeken
szemeteszsák rögzítő fülekkel
a nagy méretű hulladékbedobó nyílás segít tisztán tartani a szemetest
Kialakításkerek forma
belső tartály nélküli kialakítás
Tartozékokajándék 5db méretpontos Brabantia PerfectFit szemeteszsákkal

Szerelési adatok


Rögzítésszabadon álló

Szabványok, engedélyek


SzabványC2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány

Dimenziók, méretek


Kapacitásextra nagy méretű
60 liter
Méretek (SZxMAxMÉ)400.00 x 710.00 x 400.00 mm
Tömeg5.36 kg
Magasság920 mm felnyitott állapotban

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyBelgium
VTSZ73239300

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók