Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
DELABIE TEMPOFLUX 3 AB szervizfolyosós, blokkolásgátlós Soft-Touch nyomógombos direkt WC öblítő 7mp, 200mm falakig, öblítőcsővel, 3/4
123.920 Ft + ÁFA ( 157.378 Ft ) /
Menny.:db

DELABIE TEMPOFLUX 3 AB szervizfolyosós, blokkolásgátlós Soft-Touch nyomógombos direkt WC öblítő 7mp, 200mm falakig, öblítőcsővel, 3/4"

123.920 Ft + ÁFA ( 157.378 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: DEL763266
Gyártó: DELABIE
Elérhetőség: Nincs készleten / Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szervizfolyosós DELABIE TEMPOFLUX 3 AB 3/4"-os direct WC öblítőszelep blokkolásgátlós Soft-Touch nyomógombbal 7mp, 200mm falakig, öblítőcsővel. DEL763266

Leírás és Paraméterek

A DELABIE Tempoflux 3 AB egy víztakarékos WC öblítőrendszer, amely blokkolásgátlós nyomógombbal van ellátva, így rendkívül vandálbiztos. Az öblítőrendszer csak a nyomógomb elengedése után indul el, ezáltal hozzájárul a víztakarékossághoz, és környezetbarát megoldást kínál a WC-kben. Az öblítőrendszer könnyen telepíthető (akár 200mm vastag falakra is rögzíthető) és karbantartható, és alacsony zajszintjének köszönhetően nem zavarja a felhasználók nyugalmát. A Tempoflux 3 AB fal mögötti szerelést és karbantartást tesz lehetővé, mivel a nyomógomb mechanizmusa a falon keresztül átér a szervizfolyosó terébe, így onnan lehet hozzáférni a kritikus alkatrészekhez.

A DELABIE Tempoflux 3 AB Flush Kit kiváló minőségű anyagokból készült, és ideális megoldás olyan helyiségek számára, mint a nyilvános WC-k, bevásárlóközpontok, repülőterek és irodaházak. Külön előnye, hogy esővízzel is kompatibilis, így a megfelelő minőségű előszűrő beépítését követően maximálisan környezetbarát módon üzemeltethető. Összességében a DELABIE Tempoflux 3 AB Flush Kit a modern és fenntartható WC öblítőrendszerek egyik legjobb példája.

DELABIE direkt öblítésű WC öblítőszelep rendszer leírása:

Direkt öblítés

A direkt bekötésű öblítő rendszer szemben a hagyományos tartályos öblítéssel innovatív megoldást biztosít hosszú távra a nagy forgalmú közösségi mosdók számára.

Előnyei:

 • Az öblítés hatékony, mivel közvetlenül a vízhálózatra van kötve, a hálózati nyomást kihasználva határozottan erőteljesebb öblítést tesz lehetővé, mint a hagyományos tartályos megoldás.*
 • Gyors - azonnal rendelkezésre áll, hiszen nincs újratöltődés, így nincs várakozási idő sem, ami kifejezetten előnyös a folyamatos, intenzív használat esetén.
 • Víztakarékos, ugyanis a vízátfolyás állítható. A kétmennyiségű öblítés alapbeállítása 3L/6L / öblítés, mely akár 2L/4L / öblítés volumenre is csökkenthető. Nemcsak költséghatékony, de környezettudatos üzemeltetést biztosít.
 • Minimális szervizigény jellemzi vízkőtaszító kialakításának köszönhetően, hiszen itt nem áll fenn a veszélye a tartály alján lerakódó vízkőnek, ami a záró mechanizmust akadályozva idézheti elő a folyamatos víz szivárgást, mint a tartályos öblítő rendszerek esetében.
 • Az öblítőszelep élettartama hosszú, minimum 500,000 ciklus.
 • Karbantartása egyszerű, az időszakos szervizek esetén könnyen hozzáférhető helyen van a mechanizmus.
 • Higiénikus, hiszen nincs pangó víz, amiben elszaporodhatnak a baktériumok, mint az öblítőtartály esetében.
 • Vandálbiztos, ütésálló kialakítás, ezenkívül rejtett rögzítés gondoskodik a biztonságos használatról és a vandalizmus kiküszöböléséről.
 • Könnyen és kényelmesen használható minden korosztály számára.
 • Csendes, nagyon minimális zajszinttel üzemeltethető.

*Az épület csőhálózatának átmérője ismeretében a megfelelő termékekkel kapcsolatban konzultáljon kollégánkkal.

DELABIE TEMPOFLUX 3 AB szervizfolyosós direkt WC-öblítőszelep rendszer leírása:

A DELABIE TEMPOFLUX 3 AB egy innovatív WC öblítőrendszer, amely blokkolásgátlós nyomógombbal van felszerelve, így rendkívül vandálbiztos. Az öblítőrendszer csak a nyomógomb elengedése után indul el, ezáltal nagyban hozzájárul a víztakarékossághoz.

Az öblítőrendszer környezetbarát és víztakarékos, így nem csak a kényelmet, hanem a fenntarthatóságot is szolgálja. Az öblítőrendszer könnyen telepíthető és karbantartható, mivel tartalmazza a rozettát és a szelepet. Az alacsony zajszintű működésnek köszönhetően nem zavarja a felhasználók nyugalmát, ráadásul az üzembe helyezési és karbantartási költségek is alacsonyak.

A TEMPOFLUX 3 AB fal mögötti szerelést és karbantartást tesz lehetővé, mivel a nyomógomb mechanizmusa a falon keresztül átér a szervizfolyosó terébe, így onnan lehet hozzáférni a kritikus alkatrészekhez. A WC kabinból csak a nyomógomb és a rozetta látható, így nincs lehetőség manipulációra.

A DELABIE TEMPOFLUX 3 AB kiváló minőségű anyagokból készült, és számos tesztet végzett, hogy biztosítsa a tartósságot és a megbízhatóságot. Az öblítőrendszer ideális megoldás olyan helyiségek számára, mint a nyilvános WC-k, bevásárlóközpontok, repülőterek, irodaházak és bármely olyan hely, ahol fontos a kényelem, a vandálbiztosság és a higiénia. Összességében a DELABIE TEMPOFLUX 3 AB a modern és fenntartható WC öblítőrendszerek egyik legjobb példája, amely kiválóan szolgálja a felhasználók igényeit és a környezetvédelmet.

EN 12541:2005 - Egészségügyi szerelvények. Nyomásra nyitó és automatikusan záró, PN 10 típusú vizeletöblítő szelep.:

 • Kémiai és higiéniai követelmények - megfelelt
 • Nyomástartósság - megfelelt
 • Akusztikai és vízátfolyási besorolás - az ISO3822-1, -2, -4 szerinti I-es, vagy II-es csoportoknak megfelelt
 • Felületvédelem - az EN 248 szabvány szerint megfelelt

DEL763266 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaDELABIE direkt öblítésű WC öblítőszelep
DELABIE TEMPOFLUX 3 AB szervizfolyosós direkt WC-öblítőszelep
Termék jellegeWC öblítőszelep
Garancia10 év telephelyi garancia, mely a gyártási hibákra vonatkozik, a kopó alkatrészekre, illetve a helytelen üzemeltetésből fakadó hibákra nem érvényes
Felhasználási területSportlétesítmények
Külterek, parkok
Börtönök, fegyházak, fogdák, büntetés-végrehajtási intézetek
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe

Anyaghasználat


Anyagsárgaréz
Borításkrómozott fényes

Működési jellemzők


Működtetésblokkolásgátlós nyomógombbal - a víz a nyomógomb elengedése után kezd csak el folyni
Soft Touch könnyített nyomógombos működtetés (min. 2 kg)
önelzáró
Teljesítményminimum 500,000 használatra tesztelve
Üzemi nyomástartományajánlott nyomás 3 bar - az átfolyási értékek minden esetben 3 bar dinamikus nyomás esetén érvényesek, a rendeltetésszerű használathoz pedig 1 - 5 bar közötti nyomás szükséges
Vízátfolyásegymennyiségű öblítőrendszer - gyári beállítás 6L / öblítés, mely az átfolyásszabályzóval 2L és 9L közötti öblítési értékre állítható
a rendeltetésszerű használathoz szükséges vízátfolyási érték min. 1L/mp
Időzítés7 mp

Kialakítás


ExtraStopcock - beépített elzárócsap, mely lehetővé teszi az öblítőszelep egyedi elzárást, illetve szabályozza a vízátfolyás mértékét
vákuum megszakító szelep, mely megakadályozza az öblítővíz visszaáramlását az ivóvíz hálózatba
alacsony zajszint, halk működtetés
esővízzel is működik - a rendeltetésszerű használathoz a szelep elé megfelelő előszűrő beépítése szükséges
Kialakításkerek forma
vandálbiztos
TakarótárcsaD=53 mm
Tartozékoka termék tartalmazza az öblítőcsövet és a 32/55mm átmérőjű öblítőcső összekötő gumiharang tömítő csatlakozót

Szerelési adatok


VízbekötésM3/4 coll
Rögzítésforgatásbiztos rögzítés
lopásbiztos rögzítés
fal mögötti rögzítéssel, szervizfolyosóhoz - a rögzítés méretre vágható külső menetes rúd segítségével történik, mely a termék tartozéka
max. 200 mm falvastagság
KarbantartásA szelepek belső alkatrészeinek tisztítása évente legalább egyszer szükséges. Az esetleges szennyeződések és a vízkő eltávolításával megóvhatók a kopóalkatrészek (pl.: tömítőgyűrűk).
Szerelésa beüzemelést megelőzően kötelezően elvégzendő a bejövő vízcsövek teljes körű átöblítése (PURGE) a gyártási, vágási, hegesztési és szerelési munkák során képződő lebegő szennyeződés eltávolításának érdekében - ennek elmaradása esetén a szelepbe kerül az építési törmelék, ami károsíthatja a terméket és garanciavesztéssel jár
A szervizfolyosós, direkt öblítésű TEMPOFLUX 3 AB blokkolásgátlós nyomógombbal szerelt WC-öblítőszelep szerelése

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 12541:2005 - Egészségügyi szerelvények. Nyomásra nyitó és automatikusan záró, PN 10 típusú vizeletöblítő szelep.

Dimenziók, méretek


Csőátmérő1/2 coll
Tömeg2.20 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyFranciaország
VTSZ848190

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.