Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-PLUS enzimes lefolyótisztító piszoár rács, 60 napos illattal!

G-PLUS piszoár rács, egyedülálló módon, képes oldani a csatorna falán felhalmozódott szennyeződéseket.

G-PLUS enzimes lefolyótisztító piszoár rács 60 napos illattal

A piszoárok üzemeltetési nehézségei

A közösségi mosdók piszoárjai az egyik legnehezebben üzemeltethető eszközök, mivel a dugulások és a kellemetlen szagok állandó feladatokat adnak a személyzet számára. A vendégek számára az egyik legkellemetlenebb "élmény", mikor a mosdóban találkoznak a csatornából visszaáramló szaggal illetve a látvánnyal. 

Korábban nagy gyakorisággal piszoár kövek alkalmazásával próbálták megelőzni ezt a problémát. A piszoár köveknek azonban van egy nagy hiányossága, az, hogy nem oldódnak fel teljes mértékben, ilyen formában a csatornában felhalmozódva dugulást okozhatnak. Konkrét példát is láttunk erre, mikor egy szálloda közösségi mosdójában a piszoár levétele után méter hosszúságban kellett eltávolítani a ragacsos anyagot a csatornából. 

Ezért a tabletták helyett a piszoár rács, vagy más néven piszoár szűrő a legjobb megoldás, amely az kellemet illat mellett fizikailag is szűri a szennyeződéseket. Természetesen ezek között sem minden típus jelent igazán jó minőséget.

Ennek a kellemetlen problémának a megoldásában a tökéletes segítség a G-PLUS piszoár rács

Miért a G-PLUS piszoár rács?

A normál piszoár rácsokkal ellentétben nem 30, hanem 60 napig folyamatosan biztosítja az illathatást. Ily módon abszolút egyedülálló. Nincs jelenleg olyan rács a piacon, mely erre képes lenne.

Továbbá a középső felületén magában rejt egy enzimet, amely enzim az első nedvességgel kezd el dolgozni. Feladata, hogy a csatorna falára lerakódott biofilmet feloldja, és eltüntesse, megakadályozva hogy a húgykő és a vízkő megtapadjon benne. Ennek segítségével megelőzhetők a dugulások.

A G-PLUS teljes mértékben fröccsenésgátló kialakítású, tehát elkerülhető vele ez a kellemetlen tapasztalat. Mindazonáltal esztétikus, azt sugallja a felhasználók felé, hogy az üzemeltető igényesen odafigyel a mosdó tisztítására!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik a dugulások megelőzésének lehetőségei, az eddigi tapasztalatunk szerint a G-PLUS az a termék, amely a leghatékonyabban alkalmazható.

Tartalomhoz tartozó címkék: illatosítás mosdóhigiénia