Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.380 Ft
3.042 Ft + ÁFA ( 3.863 Ft )
Kedvezmény: 338 Ft 10%
Az akció időtartama: 2021. 11. 29. -
Menny.:db

G-PLUS Citrus - citrus-mangó illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos

3.380 Ft
3.042 Ft + ÁFA ( 3.863 Ft )
Kedvezmény: 338 Ft 10%
Az akció időtartama: 2021. 11. 29. -
Menny.:db
Cikkszám: G-PLUS-CITRUS
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 3
G-PLUS Citrus piszoár rács - koncentrált citrus-mangó illatolajjal átitatott piszoár szűrő betét húgykő- és vízkőlazító enzim maggal, 60 napos. G-PLUS-CITRUS

Leírás és Paraméterek

G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszer leírása:

 

A Green Clean saját fejlesztésű enzimköves G-PLUS piszoár rácsai napjaink egyik leginnovatívabb illatosított piszoár rácsait takarják. A G-PLUS piszoár illatosító betétek egycsapásra segítenek megelőzni a piszoár lefolyó csövek dugulását, kellemes illatot árasztanak, illetve speciális felületkiképzésüknek köszönhetően meggátolják a vizelet visszafröccsenését. A G-PLUS enzimköves piszoár szűrők 3 az 1-ben megoldása az alábbi mechanizmusokon alapul.

SEGÍT MEGAKADÁLYOZNI A DUGULÁST

Általános probléma a hagyományos, vizes öblítésű, valamint a víztakarékos, vízmentes piszoárok üzemeltetése során, hogy a szennyvízelvezető csövek idővel eldugulnak. Ezt egyrészt a vízkő, másrészt pedig a húgykő kristályok felépülése okozza. A probléma gyökere viszont valójában az, hogy a vízkő és húgykő kristályok beleragadnak a lefolyó csövek belső falán kialakuló biofilm rétegbe, mely így folyamatosan egyre vastagabb és vastagabb lerakódásokat okoz, végül pedig a teljes dugulást eredményezi. A G-PLUS piszoár magjában lévő enzim kő a használat során folyamatosan lebomlik, így enzimek jutnak a szennyvízelvezető csőbe, ahol az enzimek felfalják a biofilmet alkotó baktériumokat, fellazítják a lerakódott biofilm szigeteket, és ezzel segítik a vízkő és a húgykő leválását. A G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszeres használata segíti a piszoárok hosszú távú, dugulásmentes üzemeltetését. A vízmentes piszoárok számára - mivel alapvetően vizes öblítés nélkül üzemelnek, melynek hiányában nehezen tisztulnak a lefolyócsövek - kifejezetten előnyös megoldás az enzimköves piszoár rácsok használata.

MEGAKADÁLYOZZA A VISSZAFRÖCCSENÉST

Rugalmas EVA anyagának köszönetően a G-PLUS számos formájú piszoárba illeszkedik. Az EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer) egy 100%-osan újrahasznosítható, flexibilis műanyag, mely lehetőséget biztosít arra, hogy egy egészen különleges felületkiképzést kapjon a G-PLUS piszoár illatosító betét. A rugalmas EVA anyag nemcsak arra alkalmas, hogy egy olyan piszoár rácsot állítsunk elő, mely könnyedén felveszi a legtöbb piszoár medencéjének formáját, hanem segít a visszafröccsenés megelőzésében is! A piszoár rács felülete sűrű lábacskákból áll, melyek rugalmassága elnyeli a vizelet mozgási energiáját, így megakadályozza annak visszafröccsenését.

KELLEMES ILLATOT ÁRASZT A MOSDÓBAN

A G-PLUS piszoár rács integrált enzim köve és az újrahasznosítható EVA műanyagból készült rugalmas piszoár rács teste nagy koncentrátumú illatolajokkal vannak átitatva, melyek nedvesség hatására felszabadulnak, így használ során és használat után is végig kellemes illatot árasztanak magukból. A kézfázisú illatfelépítésének köszönhetően a G-PLUS piszoár illatosítók 60 napon keresztül folyamatosan illatoznak, és végig egy dinamikusan változó illatkontinuumot biztosítanak. A folyamatosan változó illatról a piszoár szitában lévő két illatanyag eltérő intenzitású párolgása és lebomlása gondoskodik, így a kibocsátott illatkeverék mindig változik és ennek köszönhetően elkerülhető az illatfáradtság.

A G-PLUS piszoár rácsok elérhetők az igazán intezív, élénk illatoktól kezdve az enyhébb, szolídabb illatokig számos változatban.

Termék adatok
Termék jellege illatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
Felhasználási terület Sportlétesítmények
Oktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe
TEK csoport TEK18 - Citrus Mango - mangó illat
Rendszer típusa G-PLUS enzimköves piszoár rácsok

Anyaghasználat
Anyag újrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Működési jellemzők
Működtetés a piszoár rács magjában lévő illatanyaggal átitatott, vízkőlazító enzimkő a használat folyamán fokozatosan lebomlik, mely során kellemes illat szabadul fel, és egyúttal enzimek folynak le a szennyvízelvezető csőbe, melynek hatására az enzim részecskék lebontják a csőhálózatban kialakult biofilmet, így segítve a vízkő és húgykő blokkok kialakulásának megelőzését
Teljesítmény 2 hónapig elegendő illatot tartalmaz

Kialakítás
Kialakítás speciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést
Extra vízmentes piszoárokhoz kiemelten ajánlott

Fizikai tulajdonságok
Állag rugalmas
Illat citrus-mangó
kétfázisú illatkombináció - a termék az eltérő illatok és az illatanyagok különböző párolgási intenzitásának köszönhetően folyamatosan változó, dinamikus illatkontinuumot biztosít, megelőzve így az illatfáradtságot
Szín sárga

Szabványok, engedélyek
Szabvány IFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek
Kiszerelés 6 db / karton
Származási hely Thaiföld
VTSZ 330749

Illat citrus - mangó
Termékcsalád G-PLUS

Kérdések (2)

Miért van szükség a G-PLUS piszoár rácsra?

A piszoárok eldugulása nagyon gyakran megtörténik, aminek elkerülése érdekében fizikai és kémiai úton is tenni szükséges. A G-PLUS azért nagyon hatékony, mert megakdályozza a szennyeződések bejutását a csatornába, illetve egy enzim segítségével a csatorna falára felhalmozódott ragacsos biofilmet leoldja. Az enzim élettartama 60 nap.


Milyen gyakran kell cserélni a G-PLUS-t?

60 naponta, tehát 2x annyi ideig használható, mint általában a piszoár rácsok!Csomagajánlatok

Szerezze be az éves bűzelzáró szifon és G-PLUS-YELLOW enzimköves, citrus-mangó illatú piszoár rács mennyiséget minden egyes FALCON vízmentes piszoárjához 10% kedvezménnyel csomagajánlatunk keretein belül.
51.880 Ft
46.692 Ft
10% Kedvezmény:
146.670 Ft
136.530 Ft
7% Kedvezmény:

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2021. 01. 11. -
Sajnos mint egy étterem vezető helyettese sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a WC-ben nem megfelelő az illat, főleg a férfi mosdókban. Keresgéltem az interneten és akkor találtam rá erre a termékre. Még sosem hallottam erről a fajta megoldásról így kissé bizonytalan voltam, de egy próbát megér. Ennek mér fél éve és a termék tökéletes! A WC-ben eltűnt a kellemetlen illat, ráadaásul a duglást is segíti megakadályozni. Így a vendégek is teljesen elégedetten távoznak az étteremből.
2020. 11. 03. -
A G-PLUS Citrus egyike a Green Clean legkiemelkedőbb termékfejlesztéseinek. Hosszú évek tapasztalata alapján fejlesztettük ki az enzimköves G-PLUS piszoár rácsot intenzív citrus-mangó illattal, bízva abban, hogy segíthetünk partnereinknek a lefolyóik tisztán tartásában és a piszoárok hosszan tartó illatosításában. Az eddigi visszajelzések maximálisan pozitívak, bátran ajánljuk a terméket mindenkinek.
2020. 06. 11. -
Az egyik budai bevásárlóközpontban figyeltem fel a kellemes illatot árasztó G-plus piszoár illatosítóra, azóta én is vásárolom azt az éttermünkbe. Vízmentes piszoárjaink vannak, ezért tetszett meg az enzimes megoldás, ami tisztán tartja a szennyvízcsöveket. Az illata nagyon sokáig kitart.

Youtube videók