Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.380 Ft + ÁFA ( 4.293 Ft )
Menny.:db

G-PLUS Marine - tengeri pézsma illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos

3.380 Ft + ÁFA ( 4.293 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G-PLUS-MARINE
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 1
G-PLUS Marine piszoár rács - koncentrált tengeri pézsma illatolajjal átitatott piszoár szűrő betét húgykő- és vízkőlazító enzim maggal, 60 napos. G-PLUS-MARINE

Leírás és Paraméterek

G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszer leírása:


A Green Clean saját fejlesztésű enzimköves G-PLUS piszoár rácsai napjaink egyik leginnovatívabb illatosított piszoár rácsait takarják. A G-PLUS piszoár illatosító betétek egycsapásra segítenek megelőzni a piszoár lefolyó csövek dugulását, kellemes illatot árasztanak, illetve speciális felületkiképzésüknek köszönhetően meggátolják a vizelet visszafröccsenését. A G-PLUS enzimköves piszoár szűrők 3 az 1-ben megoldása az alábbi mechanizmusokon alapul.

SEGÍT MEGAKADÁLYOZNI A DUGULÁST

Általános probléma a hagyományos, vizes öblítésű, valamint a víztakarékos, vízmentes piszoárok üzemeltetése során, hogy a szennyvízelvezető csövek idővel eldugulnak. Ezt egyrészt a vízkő, másrészt pedig a húgykő kristályok felépülése okozza. A probléma gyökere viszont valójában az, hogy a vízkő és húgykő kristályok beleragadnak a lefolyó csövek belső falán kialakuló biofilm rétegbe, mely így folyamatosan egyre vastagabb és vastagabb lerakódásokat okoz, végül pedig a teljes dugulást eredményezi. A G-PLUS piszoár magjában lévő enzim kő a használat során folyamatosan lebomlik, így enzimek jutnak a szennyvízelvezető csőbe, ahol az enzimek felfalják a biofilmet alkotó baktériumokat, fellazítják a lerakódott biofilm szigeteket, és ezzel segítik a vízkő és a húgykő leválását. A G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszeres használata segíti a piszoárok hosszú távú, dugulásmentes üzemeltetését. A vízmentes piszoárok számára - mivel alapvetően vizes öblítés nélkül üzemelnek, melynek hiányában nehezen tisztulnak a lefolyócsövek - kifejezetten előnyös megoldás az enzimköves piszoár rácsok használata.

MEGAKADÁLYOZZA A VISSZAFRÖCCSENÉST

Rugalmas EVA anyagának köszönetően a G-PLUS számos formájú piszoárba illeszkedik. Az EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer) egy 100%-osan újrahasznosítható, flexibilis műanyag, mely lehetőséget biztosít arra, hogy egy egészen különleges felületkiképzést kapjon a G-PLUS piszoár illatosító betét. A rugalmas EVA anyag nemcsak arra alkalmas, hogy egy olyan piszoár rácsot állítsunk elő, mely könnyedén felveszi a legtöbb piszoár medencéjének formáját, hanem segít a visszafröccsenés megelőzésében is! A piszoár rács felülete sűrű lábacskákból áll, melyek rugalmassága elnyeli a vizelet mozgási energiáját, így megakadályozza annak visszafröccsenését.

KELLEMES ILLATOT ÁRASZT A MOSDÓBAN

A G-PLUS piszoár rács integrált enzim köve és az újrahasznosítható EVA műanyagból készült rugalmas piszoár rács teste nagy koncentrátumú illatolajokkal vannak átitatva, melyek nedvesség hatására felszabadulnak, így használ során és használat után is végig kellemes illatot árasztanak magukból. A kézfázisú illatfelépítésének köszönhetően a G-PLUS piszoár illatosítók 60 napon keresztül folyamatosan illatoznak, és végig egy dinamikusan változó illatkontinuumot biztosítanak. A folyamatosan változó illatról a piszoár szitában lévő két illatanyag eltérő intenzitású párolgása és lebomlása gondoskodik, így a kibocsátott illatkeverék mindig változik és ennek köszönhetően elkerülhető az illatfáradtság.

A G-PLUS piszoár rácsok elérhetők az igazán intezív, élénk illatoktól kezdve az enyhébb, szolídabb illatokig számos változatban.

Termék adatok
Termék jellegeillatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
Felhasználási területSportlétesítmények
Oktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe
TEK csoportTEK34 - Marine Musk - Tengeri pézsma illat
Rendszer típusaG-PLUS enzimköves piszoár rácsok

Anyaghasználat
Anyagújrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Működési jellemzők
Működtetésa piszoár rács magjában lévő illatanyaggal átitatott, vízkőlazító enzimkő a használat folyamán fokozatosan lebomlik, mely során kellemes illat szabadul fel, és egyúttal enzimek folynak le a szennyvízelvezető csőbe, melynek hatására az enzim részecskék lebontják a csőhálózatban kialakult biofilmet, így segítve a vízkő és húgykő blokkok kialakulásának megelőzését
Teljesítmény2 hónapig elegendő illatot tartalmaz

Kialakítás
Kialakításspeciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést
Extravízmentes piszoárokhoz kiemelten ajánlott

Fizikai tulajdonságok
Állagrugalmas
Illattengeri pézsma
kétfázisú illatkombináció - a termék az eltérő illatok és az illatanyagok különböző párolgási intenzitásának köszönhetően folyamatosan változó, dinamikus illatkontinuumot biztosít, megelőzve így az illatfáradtságot
Színkék

Szabványok, engedélyek
SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek
Kiszerelés6 db / karton
Származási helyThaiföld
VTSZ330749

Illat mentol - tengeri pézsma
Termékcsalád G-PLUS

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Csomagajánlatok

146.670 Ft
136.530 Ft
7% Kedvezmény:
Szerezze be az éves bűzelzáró szifon és G-PLUS-MARINE enzimköves, tengeri pézsma illatú piszoár rács mennyiséget minden egyes FALCON vízmentes piszoárjához 10% kedvezménnyel csomagajánlatunk keretein belül.
51.880 Ft
46.692 Ft
10% Kedvezmény:

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2020. 05. 05. -
Hamar megérkezett és nagyon jó az illata, mely elfedi a kellemetlen szagokat a férfi modóban. Csak ajánlani tudom!

Youtube videók