Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
G-PLUS Ice Cool - jeges frissesség illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos
3.990 Ft + ÁFA ( 5.067 Ft ) /
Menny.:db

G-PLUS Ice Cool - jeges frissesség illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos

3.990 Ft + ÁFA ( 5.067 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: G-PLUS-ICE
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
G-PLUS Ice piszoár rács - koncentrált jeges frissesség illatolajjal átitatott piszoár szűrő betét húgykő- és vízkőlazító enzim maggal, 60 napos. G-PLUS-ICE

Leírás és Paraméterek

G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszer leírása:

A Green Clean saját fejlesztésű enzimköves G-PLUS piszoár rácsai napjaink egyik leginnovatívabb illatosított piszoár rácsait takarják. A G-PLUS piszoár illatosító betétek egycsapásra segítenek megelőzni a piszoár lefolyó csövek dugulását, kellemes illatot árasztanak, illetve speciális felületkiképzésüknek köszönhetően meggátolják a vizelet visszafröccsenését. A G-PLUS enzimköves piszoár szűrők 3 az 1-ben megoldása az alábbi mechanizmusokon alapul.

SEGÍT MEGAKADÁLYOZNI A DUGULÁST

Általános probléma a hagyományos, vizes öblítésű, valamint a víztakarékos, vízmentes piszoárok üzemeltetése során, hogy a szennyvízelvezető csövek idővel eldugulnak. Ezt egyrészt a vízkő, másrészt pedig a húgykő kristályok felépülése okozza. A probléma gyökere viszont valójában az, hogy a vízkő és húgykő kristályok beleragadnak a lefolyó csövek belső falán kialakuló biofilm rétegbe, mely így folyamatosan egyre vastagabb és vastagabb lerakódásokat okoz, végül pedig a teljes dugulást eredményezi. A G-PLUS piszoár magjában lévő enzim kő a használat során folyamatosan lebomlik, így enzimek jutnak a szennyvízelvezető csőbe, ahol az enzimek felfalják a biofilmet alkotó baktériumokat, fellazítják a lerakódott biofilm szigeteket, és ezzel segítik a vízkő és a húgykő leválását. A G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszeres használata segíti a piszoárok hosszú távú, dugulásmentes üzemeltetését. A vízmentes piszoárok számára - mivel alapvetően vizes öblítés nélkül üzemelnek, melynek hiányában nehezen tisztulnak a lefolyócsövek - kifejezetten előnyös megoldás az enzimköves piszoár rácsok használata.

MEGAKADÁLYOZZA A VISSZAFRÖCCSENÉST

Rugalmas EVA anyagának köszönetően a G-PLUS számos formájú piszoárba illeszkedik. Az EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer) egy 100%-osan újrahasznosítható, flexibilis műanyag, mely lehetőséget biztosít arra, hogy egy egészen különleges felületkiképzést kapjon a G-PLUS piszoár illatosító betét. A rugalmas EVA anyag nemcsak arra alkalmas, hogy egy olyan piszoár rácsot állítsunk elő, mely könnyedén felveszi a legtöbb piszoár medencéjének formáját, hanem segít a visszafröccsenés megelőzésében is! A piszoár rács felülete sűrű lábacskákból áll, melyek rugalmassága elnyeli a vizelet mozgási energiáját, így megakadályozza annak visszafröccsenését.

KELLEMES ILLATOT ÁRASZT A MOSDÓBAN

A G-PLUS piszoár rács integrált enzim köve és az újrahasznosítható EVA műanyagból készült rugalmas piszoár rács teste nagy koncentrátumú illatolajokkal vannak átitatva, melyek nedvesség hatására felszabadulnak, így használ során és használat után is végig kellemes illatot árasztanak magukból. A kézfázisú illatfelépítésének köszönhetően a G-PLUS piszoár illatosítók 60 napon keresztül folyamatosan illatoznak, és végig egy dinamikusan változó illatkontinuumot biztosítanak. A folyamatosan változó illatról a piszoár szitában lévő két illatanyag eltérő intenzitású párolgása és lebomlása gondoskodik, így a kibocsátott illatkeverék mindig változik és ennek köszönhetően elkerülhető az illatfáradtság.

A G-PLUS piszoár rácsok elérhetők az igazán intezív, élénk illatoktól kezdve az enyhébb, szolídabb illatokig számos változatban.

Fontos, hogy használat során ne öntsük le a rácsokat erős savakkal, mivel ezek használata az enzimekre károsan hat.

G-PLUS-ICE termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendszer típusa G-PLUS enzimköves piszoár rácsok
Termék jellege illatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
TEK csoport TEK32 - Ice Cool - jeges frissesség illat
Felhasználási terület Sportlétesítmények
Oktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe

Anyaghasználat

 
Anyag újrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Működési jellemzők

 
Működtetés a piszoár rács magjában lévő illatanyaggal átitatott, vízkőlazító enzimkő a használat folyamán fokozatosan lebomlik, mely során kellemes illat szabadul fel, és egyúttal enzimek folynak le a szennyvízelvezető csőbe, melynek hatására az enzim részecskék lebontják a csőhálózatban kialakult biofilmet, így segítve a vízkő és húgykő blokkok kialakulásának megelőzését
Teljesítmény 2 hónapig elegendő illatot tartalmaz

Kialakítás

 
Extra vízmentes piszoárokhoz kiemelten ajánlott
Kialakítás speciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést

Fizikai tulajdonságok

 
Állag rugalmas
Illat kétfázisú illatkombináció - a termék az eltérő illatok és az illatanyagok különböző párolgási intenzitásának köszönhetően folyamatosan változó, dinamikus illatkontinuumot biztosít, megelőzve így az illatfáradtságot
Ice Cool / Jeges frissesség - Érdekesen parfümös, kifejezetten prémium érzetet nyújtó, hűsítő illatkompozíció.
Szín halványlila

Szabványok, engedélyek

 
Szabvány IFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 6 db / karton
Származási hely Thaiföld
VTSZ 330749

Dimenziók, méretek
Méretek (SZxMAxMÉ) 190.00 x 40.00 x 190.00 mm
Tömeg 0.12 kg

Illat jeges frissesség
Termékcsalád G-PLUS

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók