Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
G-PLUS Cucumber - Melon - dinnyés-uborkás illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos
3.990 Ft + ÁFA ( 5.067 Ft ) /
Menny.:db

G-PLUS Cucumber - Melon - dinnyés-uborkás illatú piszoár rács, húgykő- vízkőlazító enzimmel, 60 napos

3.990 Ft + ÁFA ( 5.067 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: G-PLUS-MELON
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 1
G-PLUS Melon piszoár rács - koncentrált dinnyés-uborkás illatolajjal átitatott piszoár szűrő betét húgykő- és vízkőlazító enzim maggal, 60 napos. G-PLUS-MELON

Leírás és Paraméterek

G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszer leírása:

A Green Clean saját fejlesztésű enzimköves G-PLUS piszoár rácsai napjaink egyik leginnovatívabb illatosított piszoár rácsait takarják. A G-PLUS piszoár illatosító betétek egycsapásra segítenek megelőzni a piszoár lefolyó csövek dugulását, kellemes illatot árasztanak, illetve speciális felületkiképzésüknek köszönhetően meggátolják a vizelet visszafröccsenését. A G-PLUS enzimköves piszoár szűrők 3 az 1-ben megoldása az alábbi mechanizmusokon alapul.

SEGÍT MEGAKADÁLYOZNI A DUGULÁST

Általános probléma a hagyományos, vizes öblítésű, valamint a víztakarékos, vízmentes piszoárok üzemeltetése során, hogy a szennyvízelvezető csövek idővel eldugulnak. Ezt egyrészt a vízkő, másrészt pedig a húgykő kristályok felépülése okozza. A probléma gyökere viszont valójában az, hogy a vízkő és húgykő kristályok beleragadnak a lefolyó csövek belső falán kialakuló biofilm rétegbe, mely így folyamatosan egyre vastagabb és vastagabb lerakódásokat okoz, végül pedig a teljes dugulást eredményezi. A G-PLUS piszoár magjában lévő enzim kő a használat során folyamatosan lebomlik, így enzimek jutnak a szennyvízelvezető csőbe, ahol az enzimek felfalják a biofilmet alkotó baktériumokat, fellazítják a lerakódott biofilm szigeteket, és ezzel segítik a vízkő és a húgykő leválását. A G-PLUS enzimköves piszoár rácsok rendszeres használata segíti a piszoárok hosszú távú, dugulásmentes üzemeltetését. A vízmentes piszoárok számára - mivel alapvetően vizes öblítés nélkül üzemelnek, melynek hiányában nehezen tisztulnak a lefolyócsövek - kifejezetten előnyös megoldás az enzimköves piszoár rácsok használata.

MEGAKADÁLYOZZA A VISSZAFRÖCCSENÉST

Rugalmas EVA anyagának köszönetően a G-PLUS számos formájú piszoárba illeszkedik. Az EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer) egy 100%-osan újrahasznosítható, flexibilis műanyag, mely lehetőséget biztosít arra, hogy egy egészen különleges felületkiképzést kapjon a G-PLUS piszoár illatosító betét. A rugalmas EVA anyag nemcsak arra alkalmas, hogy egy olyan piszoár rácsot állítsunk elő, mely könnyedén felveszi a legtöbb piszoár medencéjének formáját, hanem segít a visszafröccsenés megelőzésében is! A piszoár rács felülete sűrű lábacskákból áll, melyek rugalmassága elnyeli a vizelet mozgási energiáját, így megakadályozza annak visszafröccsenését.

KELLEMES ILLATOT ÁRASZT A MOSDÓBAN

A G-PLUS piszoár rács integrált enzim köve és az újrahasznosítható EVA műanyagból készült rugalmas piszoár rács teste nagy koncentrátumú illatolajokkal vannak átitatva, melyek nedvesség hatására felszabadulnak, így használ során és használat után is végig kellemes illatot árasztanak magukból. A kézfázisú illatfelépítésének köszönhetően a G-PLUS piszoár illatosítók 60 napon keresztül folyamatosan illatoznak, és végig egy dinamikusan változó illatkontinuumot biztosítanak. A folyamatosan változó illatról a piszoár szitában lévő két illatanyag eltérő intenzitású párolgása és lebomlása gondoskodik, így a kibocsátott illatkeverék mindig változik és ennek köszönhetően elkerülhető az illatfáradtság.

A G-PLUS piszoár rácsok elérhetők az igazán intezív, élénk illatoktól kezdve az enyhébb, szolídabb illatokig számos változatban.

Fontos, hogy használat során ne öntsük le a rácsokat erős savakkal, mivel ezek használata az enzimekre károsan hat.

G-PLUS-MELON termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaG-PLUS enzimköves piszoár rácsok
Termék jellegeillatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
TEK csoportTEK21 - Cucumber Melon - uborka-dinnye illat
Felhasználási területSportlétesítmények
Oktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák
Kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe

Anyaghasználat


Anyagújrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Működési jellemzők


Működtetésa piszoár rács magjában lévő illatanyaggal átitatott, vízkőlazító enzimkő a használat folyamán fokozatosan lebomlik, mely során kellemes illat szabadul fel, és egyúttal enzimek folynak le a szennyvízelvezető csőbe, melynek hatására az enzim részecskék lebontják a csőhálózatban kialakult biofilmet, így segítve a vízkő és húgykő blokkok kialakulásának megelőzését
Teljesítmény2 hónapig elegendő illatot tartalmaz

Kialakítás


Extravízmentes piszoárokhoz kiemelten ajánlott
Kialakításspeciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést

Fizikai tulajdonságok


Állagrugalmas
IllatCucumber Melon / Uborka - dinnye - A dinnye édeskés, s az uborka frissítő, élénk illatjegyeinek kiváló kombinációja.
kétfázisú illatkombináció - a termék az eltérő illatok és az illatanyagok különböző párolgási intenzitásának köszönhetően folyamatosan változó, dinamikus illatkontinuumot biztosít, megelőzve így az illatfáradtságot
Színáttetsző
zöld

Szabványok, engedélyek


SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek


Kiszerelés6 db / karton
Származási helyThaiföld
VTSZ330749

Dimenziók, méretek
Méretek (SZxMAxMÉ)190.00 x 40.00 x 190.00 mm
Tömeg0.12 kg

Illat uborkás - dinnyés
Termékcsalád G-PLUS

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2019. 03. 26. -
A termék alkalmazása óta a WC-ben nincs többé kellemetlen illat. Vendégeinktől csak pozitív visszajelzést kaptunk, nagyon praktikus a termék kialakítása és alkalmazása. Köszönjük!

Youtube videók