Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PURELL felületfertőtlenítő spray széles felhasználási területre

Hatékony és gyors védelem a kórokozókkal szemben, ezt nyújtja a PURELL felületfertőtlenítő spray.

PURELL felületfertőtlenítő spray

Miért remek megoldás a PURELL felületfertőtlenítő spray?

A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries mindig elkötelezett volt a minőség iránt, így sok éves kutatómunkát követően 2018-ban megalkotta élelmiszeripari igényekhez illeszkedő alkoholos bázisú felületfertőtlenítő megoldását. Egy felületfertőtlenítő spray-t, melyet kifejezetten élelmiszeripari kórokozókra teszteltek. Számos előnye mellett lényeges, hogy nem csak professzionális ipari, de otthoni felhasználásra, felületfertőtlenítés céljából tökéletesen alkalmas, hiszen hatékonyan és kényelmesen használható élelmiszerekkel érintkező felületeken méghozzá öblítés és letörlés nélkül.

Egyszerűség

Egyszerűen használható, ugyanis a felületfertőtlenítő leöblítés nélkül sem hagy csíkot és ragacsos érzést maga után, mint a felületfertőtlenítők többsége. Továbbá gyors behatási idő, mindössze 30 másodperc elegendő a hatás kifejtéséhez, de a komplett behatási idő 5 perc. A termék nem koncentrátum, tehát azonnal használható higítás nélkül!

Hatékonyság

Széles antimikrobiális spektruma kifejezetten Listeria, Salmonella, Yersinia enterocolitica és Campylobacter jejuni mikroorganizmusok semlegesítésére képes. Baktericid, fungicid, szelektív virucid hatású.

Széles felhasználhatóságú felületfertőtlenítő

A legtöbb felülettípussal kompatibilis a PURELL felületfertőtlenítő, ezért, a klóralapú felületfertőtlenítőkkel ellentétben számos megtisztított alkoholálló felületen alkalmazható fertőtlenítés céljából, mint a fémfelületek, munkalapok, élelmiszer tároló edények, vagy konyhai eszközök. Kézi felhasználású szer kiszerelése 0,75 liter.

100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik. Színezékmentes, szilikon mentes, parabén mentes.

 Alkalmazásával kapcsolatos fontos tudnivalók:

  • Permetezzük az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületre, majd hagyjuk rászáradni.
  • Más fertőtlenítőszerrel való keverése tilos.
  • Közvetlenül élelmiszerrel nem érintkezhet sem a maradéka, sem a hulladéka, illetve azokkal ne szennyeződjön.
  • Tárolása az eredeti csomagolásban élelmiszertől elzárva javasolt.

Termékünk elérhető felületfertőtlenítő kendő formájában is, amennyiben kérdése merülne fel, kérje kollégáink segítségét!

Tartalomhoz tartozó címkék: mosdóhigiénia