Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DELABIE csaptelep termékek Fekete színben

Megérkezett! LETISZTULT ELEGANCIA, a matt fekete króm felület 

Fekete elegáns Delabie csaptelepek

Megbízhatóság és esztétika a csaptepek területén

Extravagáns enteriőr kifejezetten nagy forgalmú közösségi helyiségekbe.

A minőségi alapanyagok és fejlett technológiai elkötelezettség mellett a mai trendeknek megfelelő figyelemfelkeltő dizájn is jellemzi a nagy múltra visszatekintő francia DELABIE, a kontinens vezető közösségi mosdófelszerelés gyártója által megalkotott legújabb, fekete termékcsaládot.

Az eddig elérhetetlen dizájn egy unalmasan átlagos mosdónak is különleges, egyedi arculatot kölcsönöz a merész, fekete matt felülettel, amit becsempészhetünk a térbe kisebb kiegészítők, illetve szaniterek formájában fülledt spa hangulatot idézve ezáltal.

Az eredmény garantáltan trendi és ízléses lesz.

Természetesen mindezen elemek a szokásos DELABIE minőséggel (higiénikus használat, könnyű kezelhetőség és szervizelhetőség, valamint a hosszú élettartam alapelvárás, 10 év telephelyi garancia) egészülnek ki.

Megjelenésükhöz tökéletesen illeszkednek a kínálatunkban megtalálható fekete kiegészítők, melyek által minőségi változás érhető el a felhasználói élményben.

A mosdóban tapasztalható higiénia és tisztaság ugyanis kiemelt fontosságú a vendégek számára. A Green Clean Kft. által forgalmazott GOJO-PURELL automata érintésmentes kézhigiénés rendszerrel, illetve WORLD DRYER kézszárítókkal teljesen újjávarázsolhatja a mellékhelyiséget.

A csaptelep design fontossága

Minden cég számára elsődleges fontosságú az állandó ügyfélkör kiépítése, vagyis, hogy az első vásárlás tapasztalata alapján a vendég vagy vásárló, a legközelebbi alkalommal is szívesen visszatérjen.

De vajon mik lehetnek azok a tényezők, amelyek a legfontosabbak az Ön vendégei számára?

Sokan nem is gondolnák, de a tiszta mellékhelyiség áll a második helyen az ügyfelek számára. Figyelemre méltó mindez, hiszen egy repülőtér esetében a vendégek csupán az idejük 2%-át töltik a mosdóban, mindazonáltal mégis ezt jelölték meg a felmérések alkalmával!

Növelje visszatérő vendégei számát a Green Clean Kft. termékeivel!

Tartalomhoz tartozó címkék: csaptelepek