Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akár 85%-os víztakarékosság

a DELABIE TEMPOSOFT MIX 2 csapteleppel

Akár 90%-os víztakarékosság érhető el DELABIE termékeinkkel

A közösségi vizesblokkok felszerelésénél több fontos kritérium van, mely hatással van az üzemeltetés sikerességére legfőképpen anyagi szempontból.

Ilyenek például

  • a költséghatékony használat, valamint
  • a többletköltségmentes működtetés, mely akkor érhető el, ha üzembiztosan, kevés szervizigénnyel használható az adott termék.

A közösségi felhasználásban a kardinális pontok egyike többek között a csaptelep, mely a vízhasználat okán sarkalatos pont a gazdaságosság terén.

Mindemellett minden olyan termék, mely közvetlenül érintkezik ivóvízzel úgynevezett ivóvízbiztonsági adatlappal kell rendelkezzen, melyet laborvizsgálatokat követően az illetékes hatóság állít ki. Mivel jelentős egészségügyi kockázattal jár a használata az ilyen jellegű termékeknek, enélkül az engedély nélkül nem hozható forgalomba.


>>> Az ivóvízbiztonsági engedélyről bővebben <<<


 

Víztakarékosság mértéke DELABIE időzített nyomógombos csaptelepek esetén


A DELABIE által létrehozott álló, időzített nyomógombos TEMPOSOFT MIX 2 csaptelep Hideg-meleg vízre teljesíti a kitételeket, hiszen tartós és költséghatékony felhasználást tesz lehetővé. Soft Touch nyomógombja miatt használata minden korosztály számára kényelmes, hiszen nem szükséges akkora erőkifejtés a nyomógomb működésbe hozásához, így ajánlott bölcsődék, óvodák és iskolák vizesblokkjának felszerelésére egyaránt. A víztakarékos használatról a nyomógombos, önelzáró működése, valamint állítható vízátfolyása gondoskodik, így a hagyományos mechanikus csaptelepekhez képest számottevő a megtakarítás.

DELABIE TEMPOSOFT MIX 2 vandálbiztos álló időzített Soft-Touch nyomógombos csaptelep H-M vízreHosszú élettartama több dolognak köszönhető. Egyrészt minimum 500 000 használatra lett tesztelve, másrészt speciális hostaform műanyagból készült vízkőtaszító kifolyóbetéttel szerelték fel. Megerősített biztonsági rögzítése miatt ellenáll a vandalizmusnak is.


Alacsony szervízigényű, könnyen karbantartható csaptelep, melynek évtizedes távlatban biztosított az alkatrész ellátottsága.


Ezen kívül karbantartása egyszerű, nem szükséges leszerelni a csaptelepet, hiszen a csaptelep belső kívülről is könnyen hozzáférhető.

Beépítéskor a szerelő állíthatja be a kívánt hőmérsékletet a biztonsági hőmérséklethatárolóval. Maga a biztonsági hőfok korlátozó az oldalán lévő keverőkarba van integrálva, így annak levételével elérhető és állítható.