Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért jó megoldás, mitől üzembiztos a FALCON vízmentes piszoár?

Az észak-amerikai Falcon Waterfree Technologies a világ vezető, vízmentes szaniter termékeit gyártó vállalata. Neve egybeforrt az innovációval, ugyanis olyan egyedi megoldásokat alkalmaz és dolgoz ki, amelyek élesen megkülönböztetik a versenytársaktól és tökéletesen üzembiztos használatot tesz lehetővé.

FALCON üzembiztos környezettudatos költséghatékony vízmentes piszoár

Vízmentesség a közösségi piszoárok terén

A Falcon vízmentes piszoár tökéletessége az egyszerűen kialakított bűzzáró patronban rejlik, ami egy szifon szerepét is is egyben betölti. Ennek lényege, hogy nem engedi vissza a kellemetlen szagokat, ellenben átengedi a vizeletet, továbbá magába gyűjti a szennyeződéseket, hogy ne dugulhasson el a lefolyócső.

A piszoár karbantartása egyszerű, kiszámítható és költséghatékony, és kimerül abban, hogy évente 1-2 alkalommal patront kell cserélni. A piszoárok üzemeltetése még sosem volt ilyen egyszerű és üzembiztos, a megtakarítás pedig garantált!

A patron 7000 üzembiztos(!) használatot tesz lehetővé, az üzembiztosságot mindenképp szükséges kihangsúlyozni, hiszen a felhasználók nem laboratóriumi környezetben használják ezeket az eszközöket, a tesztek és a valóság pedig sokszor lényeges különbségeket jelenthet.

Nem véletlen, hogy az észak-amerikai kontinensen az egyik legelterjettebb brand a Falcon, hiszen bűzmentes rendszere mindenki számára az egyik legfontosabb ismérv.

Fontos kiemelni, hogy a FALCON nem membrános rendszer, így üzemben tartása alatt nem kell megküzdeni membrános rendszerek hiányosságaival, illetve tisztán tartásához nem csak kizárólag a saját tisztítószere alkalmazható.

Telepítése igen egyszerű, felszerelésekor nem szabad szifont használni, mindösszesen egy könyökidommal szükséges a csatornába csatlakoztatni.

Tartalomhoz tartozó címkék: szaniter