Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.300 Ft + ÁFA ( 5.461 Ft ) /
Menny.:tégely

PURELL antimikrobiális törlőkendő PLUS, 270 db-os tégely

4.300 Ft + ÁFA ( 5.461 Ft ) /
Menny.:tégely
Cikkszám: G9213-06
Bruttó egységár: 20,23 Ft/lap
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Fertőtlenítő, antimikrobiális törlőkendő, gazdaságos kiszerelés (270 db/tégely) gyakori használatra. Fertőtlenítő hatása mellett ápolja a bőrt. G9213-06
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A PURELL antimikrobiális PLUS törlőkendő egy széles hatásspektrumú, magas szakítószilárdságú és alkohollal bőségesen átitatott textil fertőtlenítő kendő. A 270 db-os tégelyben egy perforált textil tekercs található, mely tépés után légmentesen visszazárható, megőrizve ezáltal a tartályban maradt kendők nedvességét.

A kendő jellemzően kézfertőtlenítésre való, magyarországi OTH engedélyeztetése is a kézfertőtlenítő hatásra szól. A kezek és az ujjak alapos bedörzsölése mellett már 60 mp behatási idővel elérhető a baktericid, yeasticid és szelektív virucid (burkos vírusokra) antimikrobiális spektrum! Kellő nedvességtartalma miatt alkalmas a felületek áttörlésére, ezáltal áttisztítására is. Amennyiben kifejezetten felületfertőtlenítő szert keres, válassza a PURELL Surface felületfertőtlenítő kendőt, vagy PURELL Surface Felületfertőtlenítő Spray-t.

TEK8:


A PURELL Plus fertőtlenítő kendő egy alkohol-bázisú termék, amely dematológiailag tesztelt, remek bőrápoló. A kendőt egyenként lehet adagolni, felülete át van itatva fertőtlenítőszerrel. Friss, mentolos illata igazán frissítő hatással van a bőrfelületre.

A kendő maga nem szöszöl. Tökéletes éttermek, irodák, oktatási intézmények vagy kondítermek számára. Használatával jelentősne lehet csökkenteni az érintés útján terjedő megbetegedéseket. A nagy, 1200 db-os fali adagolóval igazán gazdaságos használatot tesz lehetővé.

A munkahelyi higiéniai programok egyik fontos megoldása, hiszen lehetővé teszi a dolgozók egészségének hatékony megőrzését. A kendő vízben nem oldódik.

Alkalmazási terület: higiénés kézfertőtlenítésre - lakossági és professzionális felhasználásra

Antimikrobiális spektrum: baktericid, yeasticid, szelektív virucid (burkos vírusokra)

Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott kendő.

Terméktípus: PT1

Készült: Franciaország

Használati utasítás: Használat előtt olvassa el a mellékelt használati utasítást.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idők: A láthatóan tiszta kezeket a kendővel alaposan, legalább 1 percig töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd az oldatot hagyjuk a kezekre rászáradni.

Összetevők: A biocid termék hatóanyaga: D-glukonsav reakcióterméke N,N”-bisz (4-klórfenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza-tetradekán-diamidinnal (2:1) 0,12 m/m% CAS: 18472-51-0; Alkil (C12-C14) dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,3 m/m% CAS: 85409-22-9; Etanol 4,8 m/m% CAS: 64-17-5; Veszélyes összetevők: D-glukonsav reakcióterméke N,N”-bisz (4-klórfenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza-tetradekán-diamidinnal (2:1); Alkil (C12-C14) dimetil-benzil-ammónium-klorid. Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Figyelmeztető szó: nincs

Figyelmeztető mondatok: H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a vonatkozó rendeletek szerint.

Elsősegélynyújtás: lenyelés esetén: Forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét. Kétség esetén, vagy ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, orvost kell hívni. Eszméletlen személynek semmit ne adjunk szájon át.

Kiegészítő veszélyességi információ: nincs

Veszélyességi kategóriák: Aquatic chronic 3

Veszélyt jelző piktogramok: nincs

Hulladékkezelés: A 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek megfelelően.

Környezetvédelem / ökotoxikológia: Tilos a terméket és annak csomagolóburkolatát talajba, élővízbe, valamint hígítás vagy kezelés nélkül körcsatornába juttatni.

Szennyezésmentesítés: A kiömlött anyagot éghetetlen abszorbens anyaggal pl. homokkal, földdel, vermikulittal, diatómafölddel kell feltakarítani és hordókban elhelyezni a hulladék ártalmatlanításához.

Tárolása: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 0°C és 43°C között.

Eltarthatósága: Előírt tárolás mellett, a gyártástól számított 36 hónapig, felbontást követően 30 napig.

Felhasználható (hónap/év): A doboz aljára nyomtatott időpontig.

Tömeg: a flakonon

OEK mikrobiológiai szakvélemény száma: D-EPID/01062-1/2016
OTH engedély száma: JKF/6853-2/2016
OKBI azonosító: B-16070019

Forgalmazó: Green Clean Kft. 8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9. Tel: +36-22-582-108; info@greenclean.hu, www.greenclean.hu

Gyártó: Laboratoires Prodene Klint, 8, rue Léon Jouhaux ZA Pariest, 77435 Marne-la-Vallée Cedex 2, Franciaország Tel:+1(330)255-6000, www.gojo.com

G9213-06 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaCWP
Termék jellegeönálló termék
TEK csoportTEK8 - PURELL Plus fertőtlenítő törlőkendő - PURELL Antimicrobial Wipes Plus
Felhasználási területIntézmények
Irodák
Üzemi higiénia
Munkavédelem
Szállodai szobák

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.

Logisztikai részletek


Kiszerelés6 tégely / karton
Lapok száma270 db / tégely
Származási helyFranciaország
VTSZ392490

Dimenziók, méretek
Tömeg0.62 kg

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Cikkszám: G9010-DS

PURELL fertőtlenítő törlőkendő állvány

51.870 Ft + ÁFA (65.875 Ft)
Cikkszám: G9014-01

PURELL fertőtlenítő törlőkendő fali tartó

4.760 Ft + ÁFA (6.045 Ft)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek