Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
990 Ft + ÁFA ( 1.257 Ft )
Menny.:db

G-Screen Ice - Ice Cool - jeges frissesség illatú piszoár rács

990 Ft + ÁFA ( 1.257 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G-SCREEN-ICE
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Beérkezés alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A hűsítően friss illatú Ice Cool piszoár ráccsal gondoskodhat vizeldéjének kellemes illatáról és jelentősen csökkentheti a dugulás kockázatát. G-SCREEN-ICE

Leírás és Paraméterek

G-SCREEN piszoár rácsok (korábban V-SCREEN) rendszer leírása:


Termékleírás

A közösségi mosdókban található piszoárok tisztán tartása a kezdetektől fogva komoly nehézséget jelentett a takarításért felelős személyzetek számára. Az évek során sokféle elképzelés született a probléma megoldására (illatosító kövek, piszoárkő, gyenge minőségű piszoár rácsok), de a folyamatos dugulások megakadályozására egyik sem volt teljesen alkalmas.

Emiatt döntött úgy a Green Clean Kft. 2013 nyarán, hogy vizsgálat alá veszi problémát és egy olyan termékkel jelentkezik, amely kiküszöböli ezt a problémát és emellett még hosszan tartó kellemes illatot is biztosít.

Alig néhány hónap telt el csupán, mikor 2013. novemberétől elérhetővé váltak a Green Clean professzionális illatosított piszoár rácsai. Az új termékek rövid időn belül elnyerték az ügyfelek bizalmát, és sikerükazóta is töretlen. A Green Clean eleinte a V-SCREEN piszoár rács termékeit fogalmazta, majd rövid időn belül előállt a V-SCREEN piszoár betétek továbbfejlesztett változatával, a ma már országszerte híres G-SCREEN termékcsaláddal.

És hogy mi a siker titka? Ha röviden szeretnénk összefoglalni, akkor a gondos tervezőmunkát kell kiemelni. A mérnökök úgy alkották meg a G-SCREEN piszoár rácsok formáját, hogy a lehető legkisebb esélye legyen annak, hogy a szennyeződés átjusson rajta, mindezek mellett fröccsenésmentes használatot biztosít.Egyedi csúszásgátló kialakítása segíti, hogy optimális helyzetben maradjon, használat után pedig kis fogantyú segítségével könnyen kiemelhető. Az illatanyaggal átitatott pissoir rács 30 napig illatozik, és frissen tartja a mosdót. 

Illatok terén széles a választék, az 5 változat közül mindenki megtalálhatja maga számára a legkellemesebbet. 

Illatanyagok

Alma (G-SCREEN-RED - korábban V-SCREEN-RED): az alma gazdag és gyümölcsös illatával a vénasszonyok nyara hangulatát idézi.

Citrus-mangó (G-SCREEN-YELLOW- korábban V-SCREEN-YELLOW): trópusi vidámság a lédús mangó és a napérlelt citrus illataival.

Mentol (G-SCREEN-BLUE- korábban V-SCREEN-BLUE): A vad menta és egy csipetnyi jázmin fúziója biztosítja a hűvös, energetizáló illatot.

Dinnye-uborka (G-SCREEN-GREEN- korábban V-SCREEN-GREEN): A dinnye édeskés, s az uborka frissítő, élénk illatjegyeinek kiváló kombinációja.

Óceán (G-SCREEN-WHITE- korábban V-SCREEN-WHITE): A partot érő hullám vízpermetének illata, mely keveredik a sós szél frissítő erejével.

A Green Clean piszoár rácsai nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A tervezőcsapat a tesztelések után úgy döntött, hogy élesben is próbára teszik a terméket. 

Segítségükre sietett India egyik legnagyobb higiéniai árukkal foglalkozó cége a Corporate Millennium Hygiene Solutions, amely pont ebben az időben keresett ügyfelei számára megfelelő piszoár rácsot. A mérnökök úgy gondolták, hol másutt lehetne igazán próba alá vetni a terméket mint a világ egyik legnépesebb országában?

Az eredmények már 1-2 hónap múlva megmutatkoztak, ami után a Corporate Millennium Hygiene Solutions vezetője úgy nyilatkozott, hogy csak gratulálni tud a mérnököknek, hogy egy ilyen remek termékkel örvendeztették meg az indiai piacot.

Termék adatok
Termék jellegeillatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
Rendszer típusaG-SCREEN piszoár rácsok (korábban V-SCREEN)
TEK csoportTEK32 - Ice Cool - jeges frissesség illat
Felhasználási területKözösségi vizesblokkok, közületi mosdók

Anyaghasználat
Anyagújrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Kialakítás
Kialakításspeciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést

Fizikai tulajdonságok
Állagrugalmas
IllatIce Cool - jeges frissesség
Színszíntelen

Szabványok, engedélyek
SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek
Kiszerelés12 db / doboz
Származási helyThaiföld
VTSZ330749

Illat jeges frissesség
Termékcsalád G-SCREEN

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.