Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.240 Ft + ÁFA ( 1.575 Ft ) /
Menny.:db

G-Screen Zen - bambusz - tengeri só illatú piszoár rács

1.240 Ft + ÁFA ( 1.575 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: G-SCREEN-ZEN
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Tartsa higiénikusan vizeldéit a bambusz és tengeri só harmonikusan nyugtató illatait ötvöző piszoár illatosító betétünkkel akár 30 napon át. G-SCREEN-ZEN

Leírás és Paraméterek

G-SCREEN illatosított piszoár rácsok rendszer leírása:

Termékleírás

A közösségi mosdókban található piszoárok tisztán tartása a kezdetektől fogva komoly nehézséget jelentett a takarításért felelős személyzetek számára. Az évek során sokféle elképzelés született a probléma megoldására (illatosító kövek, piszoárkő, gyenge minőségű piszoár rácsok), de a folyamatos dugulások megakadályozására egyik sem volt teljesen alkalmas.

Emiatt döntött úgy a Green Clean Kft. 2013 nyarán, hogy vizsgálat alá veszi problémát és egy olyan termékkel jelentkezik, amely kiküszöböli ezt a problémát és emellett még hosszan tartó kellemes illatot is biztosít.

Alig néhány hónap telt el csupán, mikor 2013. novemberétől elérhetővé váltak a Green Clean professzionális illatosított piszoár rácsai. Az új termékek rövid időn belül elnyerték az ügyfelek bizalmát, és sikerükazóta is töretlen. A Green Clean az évek folyamán a sorozatos termékfejlesztéseknek köszönhetően kibővítette a G-SCREEN piszoár sziták kínálatát és országszerte híressé tette a termékcsaládot.

És hogy mi a siker titka? Ha röviden szeretnénk összefoglalni, akkor a gondos tervezőmunkát kell kiemelni. A mérnökök úgy alkották meg a G-SCREEN piszoár rácsok formáját, hogy a lehető legkisebb esélye legyen annak, hogy a szennyeződés átjusson rajta, mindezek mellett fröccsenésmentes használatot biztosít.Egyedi csúszásgátló kialakítása segíti, hogy optimális helyzetben maradjon, használat után pedig kis fogantyú segítségével könnyen kiemelhető. Az illatanyaggal átitatott pissoir rács használattól függően akár 30 napig illatozik, és segít frissen tartani a férfi mosdók légterét.

Illatok terén széles a választék, a 7 változat közül mindenki megtalálhatja maga számára a legkellemesebbet. 

Illatpalettánk

ORIGINAL illatkompozíciók

 • Hűsítő mentol / Cool Mint (G-SCREEN-BLUE): A vad menta és egy csipetnyi jázmin fúziója biztosítja a hűvös, energizáló illatot.
 • Dinnye - uborka / Cucumber-Melon (G-SCREEN-GREEN): A dinnye édeskés, s az uborka frissítő, élénk illatjegyeinek kiváló kombinációja.
 • Alma gyömölcsöskert / Apple Orchard (G-SCREEN-RED): Az alma gazdag és gyümölcsös illatával a vénasszonyok nyara hangulatát idézi.
 • Óceáni fuvallat / Ocean Spray (G-SCREEN-WHITE): A partot érő hullám vízpermetének illata, mely keveredik a sós szél frissítő erejével.
 • Citrus - mangó / Citrus-Mango (G-SCREEN-YELLOW): Trópusi vidámság a lédús mangó és a napérlelt citrus illataival, a legkedveltebb illatunk.

PREMIUM illatkompozíciók

 • Bergamott - szantálfa / Bergamot-Sandalwood (G-SCREEN-BERGAMOT): A napsütötte déli tájak illatát idéző bergamott és a keleties szantálfa karakteres aromájának tökéletes összhangja, mely nyugalmat árasztó harmóniával lengi körbe a teret.
 • Grapefruit - Kiwi / Grépfrút – Kivi (G-SCREEN-GRAPE): Lédús grépfrút és zamatos kivi szolid kombinációja.
 • Marine Musk / Tengeri pézsma (G-SCREEN-MARINE​): Egzotikus tengeri szellő üdítő illata a nyár édes hangulatát idézve.
 • Linen Breeze / Frissen mosott ruha (G-SCREEN-LINEN): Akár a tavaszi szellőben száradó ruhák tiszta illata.

EXCLUSIVE illatkompozíciók

 • Zen / Bambusz - tengeri só (G-SCREEN-ZEN): A bambusz és tengeri só harmonikusan nyugtató illatvariációja.
 • Spa / Levendula – geránium (G-SCREEN-SPA): A levendula tiszta aromája gerániummal egyensúlyban egy relaxáló kompozícióban
 • Jeges frissésség / Ice Cool (G-SCREEN-ICE): Érdekesen parfümös, kifejezetten prémium érzetet nyújtó, hűsítő illatkompozíció.

A Green Clean piszoár rácsai nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A tervezőcsapat a tesztelések után úgy döntött, hogy élesben is próbára teszik a terméket. 

Segítségükre sietett India egyik legnagyobb higiéniai árukkal foglalkozó cége a Corporate Millennium Hygiene Solutions, amely pont ebben az időben keresett ügyfelei számára megfelelő piszoár rácsot. A mérnökök úgy gondolták, hol másutt lehetne igazán próba alá vetni a terméket mint a világ egyik legnépesebb országában?

Az eredmények már 1-2 hónap múlva megmutatkoztak, ami után a Corporate Millennium Hygiene Solutions vezetője úgy nyilatkozott, hogy csak gratulálni tud a mérnököknek, hogy egy ilyen remek termékkel örvendeztették meg az indiai piacot.

Sea Salt & Bamboo - tengeri só és bambusz illat:

A tengeri só és a bambusz illatával elkalandozhatunk a mindennapok komor egyhangúságából egy homokos, szélfútta tengerpartra, ahol feltölti a levegőt a tengeri só aromája. Ropogós és friss illat, mely minden pillanatban ezt a pihentető érzést kelti bennünk.

G-SCREEN-ZEN termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendszer típusa G-SCREEN illatosított piszoár rácsok
Termék jellege illatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
TEK csoport TEK35 - Sea Salt & Bamboo - tengeri só és bambusz illat
Felhasználási terület Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók

Anyaghasználat

 
Anyag újrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Kialakítás

 
Kialakítás speciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést

Fizikai tulajdonságok

 
Állag rugalmas
Illat Zen / Bambusz - tengeri só - A bambusz és tengeri só harmonikusan nyugtató illatvariációja.
Szín színtelen

Szabványok, engedélyek

 
Szabvány IFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 12 db / karton
Származási hely Thaiföld
VTSZ 330749
Csomagolás Ziploc - újrazárható csúszócsatornás tárolótasak
a termék négyesével van csomagolva, így minimum 4 db/csomag kiszerelésenként rendelhető - a gyűjtőcsomagolást higiéniai okokból nem bontunk meg

Dimenziók, méretek
Méretek (SZxMAxMÉ) 185.00 x 4.00 x 185.00 mm
Tömeg 0.04 kg

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek