Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
990 Ft + ÁFA ( 1.257 Ft )
Menny.:db

G-Screen Yellow - Citrus Mango - mangó illatú piszoár rács

990 Ft + ÁFA ( 1.257 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G-SCREEN-YELLOW
Gyártó: Green Clean
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 6
Havi 1 piszoár rács gondoskodik a kellemes illatról és megelőzi a dugulást. Fröccsenésgátló, diszkrét megjelenésű piszoár szűrő, citrus-mangó illatban.

Leírás és Paraméterek

G-SCREEN piszoár rácsok (korábban V-SCREEN) rendszer leírása:


Termékleírás

A közösségi mosdókban található piszoárok tisztán tartása a kezdetektől fogva komoly nehézséget jelentett a takarításért felelős személyzetek számára. Az évek során sokféle elképzelés született a probléma megoldására (illatosító kövek, piszoárkő, gyenge minőségű piszoár rácsok), de a folyamatos dugulások megakadályozására egyik sem volt teljesen alkalmas.

Emiatt döntött úgy a Green Clean Kft. 2013 nyarán, hogy vizsgálat alá veszi problémát és egy olyan termékkel jelentkezik, amely kiküszöböli ezt a problémát és emellett még hosszan tartó kellemes illatot is biztosít.

Alig néhány hónap telt el csupán, mikor 2013. novemberétől elérhetővé váltak a Green Clean professzionális illatosított piszoár rácsai. Az új termékek rövid időn belül elnyerték az ügyfelek bizalmát, és sikerükazóta is töretlen. A Green Clean eleinte a V-SCREEN piszoár rács termékeit fogalmazta, majd rövid időn belül előállt a V-SCREEN piszoár betétek továbbfejlesztett változatával, a ma már országszerte híres G-SCREEN termékcsaláddal.

És hogy mi a siker titka? Ha röviden szeretnénk összefoglalni, akkor a gondos tervezőmunkát kell kiemelni. A mérnökök úgy alkották meg a G-SCREEN piszoár rácsok formáját, hogy a lehető legkisebb esélye legyen annak, hogy a szennyeződés átjusson rajta, mindezek mellett fröccsenésmentes használatot biztosít.Egyedi csúszásgátló kialakítása segíti, hogy optimális helyzetben maradjon, használat után pedig kis fogantyú segítségével könnyen kiemelhető. Az illatanyaggal átitatott pissoir rács 30 napig illatozik, és frissen tartja a mosdót. 

Illatok terén széles a választék, az 5 változat közül mindenki megtalálhatja maga számára a legkellemesebbet. 

Illatanyagok

Alma (G-SCREEN-RED - korábban V-SCREEN-RED): az alma gazdag és gyümölcsös illatával a vénasszonyok nyara hangulatát idézi.

Citrus-mangó (G-SCREEN-YELLOW- korábban V-SCREEN-YELLOW): trópusi vidámság a lédús mangó és a napérlelt citrus illataival.

Mentol (G-SCREEN-BLUE- korábban V-SCREEN-BLUE): A vad menta és egy csipetnyi jázmin fúziója biztosítja a hűvös, energetizáló illatot.

Dinnye-uborka (G-SCREEN-GREEN- korábban V-SCREEN-GREEN): A dinnye édeskés, s az uborka frissítő, élénk illatjegyeinek kiváló kombinációja.

Óceán (G-SCREEN-WHITE- korábban V-SCREEN-WHITE): A partot érő hullám vízpermetének illata, mely keveredik a sós szél frissítő erejével.

A Green Clean piszoár rácsai nemcsak hazai, hanem nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A tervezőcsapat a tesztelések után úgy döntött, hogy élesben is próbára teszik a terméket. 

Segítségükre sietett India egyik legnagyobb higiéniai árukkal foglalkozó cége a Corporate Millennium Hygiene Solutions, amely pont ebben az időben keresett ügyfelei számára megfelelő piszoár rácsot. A mérnökök úgy gondolták, hol másutt lehetne igazán próba alá vetni a terméket mint a világ egyik legnépesebb országában?

Az eredmények már 1-2 hónap múlva megmutatkoztak, ami után a Corporate Millennium Hygiene Solutions vezetője úgy nyilatkozott, hogy csak gratulálni tud a mérnököknek, hogy egy ilyen remek termékkel örvendeztették meg az indiai piacot.

Termék adatok
Termék jellegeillatosított piszoár rács, pissoir szita, piszoár szűrő, pissoire illatosító betét
Felhasználási területKözösségi vizesblokkok, közületi mosdók
TEK csoportTEK18 - Citrus Mango - mangó illat
Rendszer típusaG-SCREEN piszoár rácsok (korábban V-SCREEN)

Anyaghasználat
Anyagújrahasznosítható EVA (etilén-vinil-acetát kopolimer)

Kialakítás
Kialakításspeciális felületkiképzése megakadályozza a visszafröccsenést

Fizikai tulajdonságok
Állagrugalmas
Illatcitrus-mangó
Színszíntelen

Szabványok, engedélyek
SzabványIFRA megfelelőség (International Fragrance Association - Nemzetközi Illatanyag Szövetség)

Logisztikai részletek
Kiszerelés12 db / doboz
Származási helyThaiföld
VTSZ330749

Illat citrus - mangó
Termékcsalád G-SCREEN

Kérdések (3)

Hogyan történik a termék használata?

Mindösszesen annyi a dolgunk, hogy kivesszük a csomagolásból, majd elhelyezzük a piszoárba, felirattal felfelé. 


Milyen gyakorisággal szükséges cserélni?

A termék 30 napig illatozik, tehát havonta szükséges a cseréje.


Szükség van mellette piszoárkő használatára is?

Nem, a G-Screen a piszoár kő feladatait hivatott ellátni, ugyanis a piszoár tabletta a tapasztalatok alapján nem minden esetben oldódik fel teljesen, így hosszas használata során a maradványai lerakódnak a csatornában és dugulást okozhatnak!Vélemények

4.83
6 értékelés
5
1
0
0
0
2020. 11. 03. -
Nagyon szeretjük a mangós pissoir szita illatát, a vendégeink is pozitívan fogadták az étterem mosdójában!
2020. 10. 17. -
Nagy az átmenő forgalom a kúton, ezért a mosdók komoly igénybevételnek vannak kitéve. A férfi piszoárja gyakran eldugultak, ezért választottunk piszoár betétet a dugulások megelőzése érdekében. Jó, olcsó, de tarhatna hosszabban a citromos illata.
2020. 10. 06. -
Kellemes, intenzív illatú piszoár illatosító szűrő. A férfi WC-ben szerettük volna kezelni a kellemetlen szagokat, ezért esett a választás a citrusos Green Clean piszoár illatosítóra.
2020. 10. 01. -
Évek óta teljes megelégedéssel használjuk a mangós-citrusos piszoárrácsot, ügyfeleink férfi mosdóiban. Segít a piszoárok tisztán tartásában és a dugulások megelőzésében, kb. 3 hetente kell cserélnünk a betétet. Az illata kifejezetten intenzív, kellemes.
2020. 08. 17. -
Tök jó az illata, 2-3 hétig jól tartja magát, utána csere. Mi már évek óta használjuk az éttermünkbne.
2020. 07. 12. -
A vízmentes piszoárunk vásárlása mellé adta a gyártó ezt a piszoár rácsot. Erőteljes illata volt az első héten, azóta kicsit enyhült, de kellemes, remélem, eltart még egy ideig. Köszönöm.

Youtube videók