Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 3L - V méret, acél, égetett umbra barna ásványi textúra - 208522
13.120 Ft + ÁFA ( 16.662 Ft ) /
Menny.:db

Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtő szagmentesen záródó Soft-Close fedél, műanyag tartály, 3L - V méret, acél, égetett umbra barna ásványi textúra - 208522

13.120 Ft + ÁFA ( 16.662 Ft ) /
Menny.:db
Cikkszám: BR208522
Gyártó: Brabantia
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szagmentesen záró fedővel szerelt minőségi Brabantia NewIcon pedálos szemetes 3L műanyag kosár, domború fedő, H=264mm, acél, égetett umbra barna. BR208522
Vonalkód: 8710755208522

Leírás és Paraméterek

A Brabantia Newicon 3L-es pedálos szemetesek időtálló kialakításuknak, szagálló- és lágyan záródó fedelüknek és minőségi anyaguknak köszönhetően tartós és helytakarékos hulladékgyűjtő megoldást jelentenek. Lakossági és közösségi felhasználásra egyaránt ajánljuk. Kis méretének köszönhetően kifejezetten hasznos kiegészítője lehet női mosdóknak, szállodai szobáknak vagy akár irodáknak egyaránt. A szemetes belsejében egy kiemelhető műanyag tartály található, ami nagy segítséget jelent a szemeteszsák ürítésekor és a termék tisztításakor. Az égetett umbra barna színű kuka mellé a "V" kóddal ellátott méretpontos PerfectFit szemeteszsákokat ajánljuk. 

Brabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők rendszer leírása:

A NewIcon termékcsalád a Brabantia szemetesek egyik népszerű sorozata. A NewIcon szemetesek a minőség és a környezetbarát kialakítás jegyében készülnek, és többféle méretben, színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző otthoni és irodai terekhez. A NewIcon szemetesek néhány fő jellemzője a következő:

  1. Környezetbarát kialakítás: A NewIcon szemetesek Cradle to Cradle Certified™ Bronze minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a termékek gyártása során a környezetre gyakorolt hatás minimalizálására törekszenek, és a termékek újrahasznosíthatóak vagy újrahasznosítható alapanyagokból készülnek.

  2. Pedálos kialakítás: A NewIcon szemetesek pedálos nyitórendszert használnak, amelynek segítségével a felhasználók könnyen és higiénikusan nyithatják meg a szemetes fedelét. A pedál erős és tartós, ami hosszú élettartamot biztosít a termék számára.

  3. Csendes fedélzárás: A NewIcon szemetesek rendelkeznek egy "Soft Close" technológiával, amely csendesen és finoman zárja be a szemetes fedelét. Ez a mechanizmus csökkenti a zajt és megakadályozza, hogy a fedél gyorsan csapódjon le, ami hosszabb élettartamot és jobb felhasználói élményt biztosít.

  4. Belső kivehető tartály: A NewIcon szemetesekben található egy kivehető belső vödör, amely megkönnyíti a szemetes ürítését és tisztítását. Ez tartja a szemeteszsákot, és megakadályozza, hogy a hulladék a külső edény falával érintkezzen.

  5. Színes és stílusos kialakítás: A NewIcon szemetesek többféle színben és stílusban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző belső terekhez és dekorációs stílusokhoz. A választék magában foglalja a klasszikus fehér, szürke, fekete és rozsdamentes acél színeket, valamint élénkebb színeket és mintákat is.

A Brabantia NewIcon pedálos hulladékgyűjtők az alábbi méretekben érhetőek el:

C2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány - :

A bölcsőtől bölcsőig megnevezésű minősítés egy világszerte elismert szigorú nemzetközi tanúsítvány, mely a biztonságosabb és fenntarthatóbb termékek mércéjéül szolgál. Olyan holisztikus rendszer, mely hulladék termelése nélkül kíván terméket előállítani.
Ma már számos világcég számára kardinális fontossággal bír e magas presztízsű környezetvédelmi típusú terméktanúsítás megszerzése.

BR208522 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaBrabantia NewIcon Pedal Bin pedálos hulladékgyűjtők
Termék jellegehulladékgyűjtő
AP csoportBrabantia PerfectFit szemeteszsák, V méret, 2-3L
Garancia12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Felhasználási területOktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Vendéglátó egységek
Szállodai szobák

Anyaghasználat


Acél minőségeszénacél
Anyagacél
Borításégetett umbra barna ásványi textúra - Mineral Cosy Brown

Működési jellemzők


Működtetéspedálos
W=60 mm

Kialakítás


Extracsúszásmentes felület a talprészeken
Kialakításkerek, belső kivehető műanyag kosárral
lecsapódásmentes
szagmentesen záródó fedél
Tartozékokajándék 5db méretpontos Brabantia PerfectFit szemeteszsákkal

Szerelési adatok


Rögzítésszabadon álló

Szabványok, engedélyek


SzabványC2C - Cradle to Cradle Tanúsítvány

Dimenziók, méretek


Kapacitás3 liter
Méretek (SZxMAxMÉ)168.00 x 264.00 x 235.00 mm
Tömeg1.04 kg
Magasság411 mm felnyitott állapotban

Logisztikai részletek


Kiszerelés1 db
Származási helyBelgium
VTSZ73239900

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók