Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-PLUS enzimköves, illatos piszoár betétek 60 nap

A saját fejlesztésű, innovatív enzimköves G-PLUS piszoár rácsok hármas hatásuk által a legkomplexebb megoldást nyújtják a férfi mosdók piszoárjainak illatosítására és tisztán tartására.

MEGAKADÁLYOZZA A DUGULÁST
A G-PLUS piszoár rácsok fizikai és kémiai úton is segítenek a dugulások kialakulásának megelőzésében. Egyrészről a G-PLUS felfogja a fizikai szennyeződéseket, másrészről az enzim a csatornahálózat falára lerakódott biofilmet oldja le. A biofilm olyan ragacsos réteg, mely mikroorganizmusok összetapadásából keletkezik, idővel egyre vastagabb és vastagabb rétegben halmozódik fel és elzárja a csatornavíz lefolyásának lehetőségét. A G-PLUS magjában lévő enzimkő hatását használat közben fejti ki, ugyanis nedvesség hatására kioldódnak az enzimek belőle. A szennyvíz csőbe jutva ezek az enzimek működésbe lépnek és elpusztítják a biofilm réteget felépítő baktériumokat, melynek következtében a biofilm réteg fellazul, így nem képes eldugítani a lefolyócsöveket. Rendszeres használata által elkerülhető a dugulás hosszútávon is. A G-PLUS alkalmazása enzimköves magja miatt rendkívül előnyös a vízmentes, öblítés nélküli piszoárok esetén, hiszen az öblítés hiánya negatívan hat a lefolyócsövek tisztulására is.

MEGAKADÁLYOZZA A VISSZAFRÖCCSENÉST
EVA anyaguk 100%-ban újrahasznosítható. Rugalmasságuk által szinte bármilyen formájú piszoárba gond nélkül illeszkednek. Formai kialakításuknak köszönhetően a visszafröccsenést is meggátolják.

KELLEMES ILLATOT ÁRASZT A MOSDÓBAN
A nagy koncentrátumú illatolajjal átitatott G-PLUS piszoár rácsok illatanyagai a nedvesség hatására szabadulnak fel és töltik be a teret intenzív aromával. Ráadásul kétfázisú illatfelépítésük által akár 60 napig folyamatosan árasztják kellemes aromájukat.

Termék szűrés

Illat
Termékcsalád
Ár
Rendezés: