Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
GOJO ADX-7 Starter kezdőcsomag D1 - 1db fehér/szürke ADX-7 nyomógombos adagoló + 1db Antimikrobiális Plus habszappan patron 700ml
8.590 Ft + ÁFA ( 10.909 Ft ) /
Menny.:szett

GOJO ADX-7 Starter kezdőcsomag D1 - 1db fehér/szürke ADX-7 nyomógombos adagoló + 1db Antimikrobiális Plus habszappan patron 700ml

8.590 Ft + ÁFA ( 10.909 Ft ) /
Menny.:szett
Cikkszám: G8748-D1
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Nincs készleten / Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Akciós habszappan kezdőcsomag - 1db fehér/szürke GOJO ADX-7 nyomógombos habszappan adagoló + 1db Antimikrobiális Plus habszappan patron 700ml. G8748-D1

Leírás és Paraméterek

A GOJO ADX-7 D1 Starter kézmosó habszappan Starter Kit segítségével azonnal, költséghatékonyan felszerelheti munkahelyi mosdóit higiénikus, kompakt méretű habszappanadagolókkal!

A gyártói Starter csomag választásával kedvező feltételekkel juthat hozzá a kézhigiénés készítményekhez. Az akciós D1 kezdő csomag a következőket foglalja magában:

  • 1 db G8784-06 GOJO nyomógombos ADX-7 habszappan adagoló fehér házzal, szürke előlappal
  • 1 db G8748-04 GOJO Antimikrobiális Plus habszappan utántöltő patron 700ml - 800 adagnyi kézmosásra elegendő

A manuális habszappan adagolós csomaggal szintet léphet munkahelyi mosdóinak higiéniájában. Rendelje meg a kedvező csomagajánlatot még ma, válassza a GOJO prémium minőségű habszappanját!

GOJO ADX-7 rendszer leírása:

 

Nyomógombos, falra szerelhető habszappan adagoló, mely 700 ml-es utántöltő patronnal működik.

A GOJO ADX-7 manuális működtetésű adagoló készülékhez a GOJO habszappan használata javasolt, melynek alapos és rendszeres alkalmazás mellett a higiénikus kézmosás leghatékonyabban biztosítható. Hármas komponensű töltőanyaggal kiváló lehet szállodai tusfürdő adagolóként is.

Letisztult, stílusos külleme, valamint kis méretű kialakítása lehetővé teszi kihelyezésének még szélesebb spektrumát.

Ezáltal irodák, oktatási intézmények, szállodák, vendéglátóegységek is előszeretettel szerelik fel mosdójukat a 700 ml-es GOJO habszappan és tusfürdő adagolóval, hiszen minden környezetben megállja a helyét, akár a szűkebb, kisebb kialakítású helységekben is.

A hátfalon található nagy méretű extra erős (3M) kétoldalú ragasztó, illetve számos furathely segít a hatékony és egyszerű falra szerelésben bármilyen falra.

A fal megfúrásának mellőzése érdekében javasolt a ragasztó használata. Ebben az esetben a falra rögzítést követően ajánlott az adagolót üres állapotban hagyni 1-2 órán át, így a ragasztó megfelelően megköt.

Praktikus nagy méretű szintjelző, illetve áttetsző utántöltő patron segít a habszappan töltési szintjének rendszeres és egyszerű ellenőrzésében.

A GOJO ADX-7 habszappan adagolót a készülék felső részében található kulcs eltávolításával bármikor zárhatóvá tehetjük. Az előlap lenyitható, ha az oldalán található nyomógombok párhuzamos vagy az egyik egyszeri lenyomásával.

Burkolata ütésálló ABS műanyag.

Tisztítása nedves ruhával ajánlott, erős tisztítószer használatát nem igényli.

Minden közegbe illeszkedik fehér-szürke, illetve fekete-ezüst színkombinációjának köszönhetően.

GOJO Antimikrobiális Plus habszappan:

 

Az érzékeny bőrhöz is gyengéd, de rendkívül hatékony!

A környezettel közvetlenül érintkező bőrfelületek közül legszennyezettebbnek a kéz bőre tekinthető. A kéz felszínén megtelepedő mikroorganizmusok miatt a fertőzés mechanizmusának egyik legfontosabb közvetítője is egyben. Éppen ezért a minél gyakoribb szappanos, illetve fertőtlenítő kézmosás, higiénés fertőtlenítés az egyik leghatékonyabb és egyben legegyszerűbb módja a fertőzésátvitel megelőzésének.

Az amerikai GOJO Industries által megalkotott professzionálisan, fertőtlenítő kézmosásra alkalmazható GOJO Antimikrobiális Plus habszappan a legtöbb fertőtlenítő szappannal szemben kvaterner ammóniumvegyületektől mentes. Ez azért is lényeges, mert ezek a vegyületek belélegezve mérgezőek, és asztmás reakciót válthatnak ki, ez többek között a biztonságos professzionális élelmiszeripari felhasználást teszi lehetővé. Ezenfelül az élelmiszeripari környezetben gyakran előforduló olajokat, zsírokat és szennyeződéseket hatékonyan távolítja el, ezért hatékonyan alkalmazzák éttermekben, konyhákban, egészégügyi területen egyaránt.

Összetevőinek köszönhetően közvetlenül széles hatásspektrummal az élelmiszer-specifikus kórokozókat veszi célba, mint például a Salmonella, Listeria vagy az E.coli.

Hidratáló növényi alapú anyagokkal gazdagított összetételének köszönhetően hipoallergén, pH semleges, valamint színezékektől és illatanyagoktól mentes, így érzékeny bőrűek is használhatják és a gyakori használatot is lehetővé tesz.

Innovatív, környezettudatosan megtervezett termék, hiszen biológiailag lebomló növényi alapú felületaktív anyagokat tartalmaz, a patron adagolófeje kivehető az újrahasznosítás érdekében, mindemellett a SMART-FLEX patron kialakítása 30%-kal kevesebb anyagot, mint a HDPE.

Alkalmazása egyszerű: Nagyjából 1,8 ml készítményt javasolt használni hígítatlan formában, alaposan eldörzsölve.

Behatási ideje: 30 mp, vaccina vírus inaktiválásához 60 mp. A behatási idő leteltét követően folyó, meleg vízzel alaposan le kell öblíteni.

Formuláció: hab

Terméktípus: PT1

Biocid hatóanyag: klórhexidin-diglükonát (CHDG) 15 g/kg CAS-szám: 18472-51-0 EK szám: 242-354-0

NKK szakvélemény száma: 25866-2/2020/JIF
NKK engedély száma: 25866-3/2020/JIF
OKBI azonosító: B-20120241

G8748-D1 termék tulajdonságai

Termék adatok

 
Rendszer típusa GOJO ADX-7
Termék jellege adagoló
utántöltő
TEK csoport TEK29 - GOJO Antimikrobiális Plus habszappan
Garancia 5 év, amelynek feltétele a készülékek rendeltetésszerű használata illetve a kizárólag gyári töltőanyaggal való utántöltés. Ennek évi minimum mennyisége 2 db patron/készülék - cégünktől számlával
Felhasználási terület Sportlétesítmények
Oktatási intézmények
Közösségi vizesblokkok, közületi mosdók
Intézmények
Vendéglátó egységek
Irodák
Szállodai szobák

Anyaghasználat

 
Anyag ABS műanyag
Borítás fehér, szürke előlappal

Működési jellemzők

 
Adagolás 0.9 ml / adag
Működtetés nyomógombos

Kialakítás

 
Kialakítás a gyárilag zárt SANITARY SEALED patronok biztosítják az utántöltő higiéniáját és segítenek megelőzni a fertőzéseket

Szerelési adatok

 
Rögzítés fali, falon kívüli

Fizikai tulajdonságok

 
Állag hab
Illat illatmentes
Kézmosások száma 800 kézmosás
Szín színtelen
Összetétel szilikon mentes

Szabványok, engedélyek

 
Szabvány Ecolabel

Dimenziók, méretek

 
Kapacitás 700 ml
Tömeg 1.20 kg

Logisztikai részletek

 
Kiszerelés 1 szett
Származási hely Franciaország
USA
VTSZ 34012090

Borítás fehér/selyem
Működtetés nyomógombos
Űrtartalom 700 ml
Rendszer típusa - kézmosó szappanok GOJO ADX

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.