Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.690 Ft + ÁFA ( 2.146 Ft )
Menny.:db

PURELL Surface felület fertőtlenítő kendő, élelmiszeripari felhasználásra, 100db-os

1.690 Ft + ÁFA ( 2.146 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: G95102-12
Bruttó egységár: 21,46 Ft/lap
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 2
Széles hatásspektrumú, etil-alkohollal átitatott PURELL Surface felület fertőtlenítő kendő élelmiszeripari felhasználásra, 100db-os tégelyben. G95102-12

Leírás és Paraméterek

PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő rendszer leírása:


A PURELL felületfertőtlenítő spray és kendő alkohol bázisú termékeink, melyek képesek rendkívül gyors és hatékony módon semlegesíteni a kórokozókat. A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries 2018-ban vezette be a piacra, és kifejezetten az élelmiszeripari igényei szerint készültek el.

Elérhetők az alábbi kiszerelésekben:

  • 100 db-os kendő tégely
  • 200 db-os kendő tégely
  • 450 db-os kendő vödör
  • 750 ml-es spray flakon (porlasztó fejjel, amely nagyon gazdaságos használatot biztosít)
  • 5000 ml-es spray utántöltő

A termékek professzionális felhasználásúak és öblítés nélkül fejtik ki hatásukat, tehát használatuk után nem kell a felületről letörölni őket. A termékeket tiszta felületeken szükséges alkalmazni, a komplett behatási idő 5 perc.

Antimikrobiális spektrum:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid

PURELL® felület fertőtlenítő törlőkendő (PURELL® Surface Sanitizing Wipes)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére. Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Törölje át törlőkendővel az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc. Ha szükséges, használjon több törlőkendőt. Ne öblítse le, hanem hagyja megszáradni a felületet. Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19510-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47317/2016 EMMI engedély száma: 19713-2/2017/KJFFO

 

Termék adatok
Termék jellegeönálló termék
Felhasználási területÉlelmiszeripar
Vendéglátó egységek
Üzemi higiénia
TEK csoportPURELL felület fertőtlenítő kendő - PURELL Surface Sanitising Wipe
Rendszer típusaPURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő

Fizikai tulajdonságok
PH-érték5,25
Színkék

Szabványok, engedélyek
SzabványEN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz

Dimenziók, méretek
Kapacitás100 db / tégely

Logisztikai részletek
Kiszerelés12 db / karton
Származási helyFranciaország
VTSZ34011900

Kérdések (2)

Irodában dolgozom és a billentyűzet fertőtlenítésére szeretném használni, van bármi félnivalóm?

Nincs, nyugodtan törölje át a kendővel a klaviatúrát, ezután várjon egy keveset, amíg kifejti a termék a hatását, majd folytathatja is munkáját.


Vissza tudom zárni a PURELL felületfertőtlenítő kendő tégelyét minden használat után?

Igen, a kendőket egyenként lehet kihúzni, majd a használatot követően csak vissza kell pattintani a tégely fedelét.Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2020. 12. 01. -
tavaly óta használjuk, főleg a számítógép billentyűzetéhez illetve az asztalok áttörléséhez, teljesen jól használható
2019. 01. 26. -
Fél éve használjuk a terméket iskolánkban, főleg az informatika terembe a monitorok és billentyűzetek letörlésére. Jól alkalmazható a termék és praktikus a kialakítása.