Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
PURELL Surface felület fertőtlenítő spray utántöltő, élelmiszeripari felhasználásra, 5000ml
13.300 Ft + ÁFA ( 16.891 Ft ) /
Menny.:kanna

PURELL Surface felület fertőtlenítő spray utántöltő, élelmiszeripari felhasználásra, 5000ml

13.300 Ft + ÁFA ( 16.891 Ft ) /
Menny.:kanna
Cikkszám: G32676-02
Bruttó egységár: 3,38 Ft/ml
Gyártó: GOJO Industries
Elérhetőség: Beérkezés alatt
Átlagos értékelés: 1
Nagy kiszerelésű 5000ml-es utántöltő kanna PURELL Surface felületfertőtlenítő sprayhez. Baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid. G32676-02

Leírás és Paraméterek

PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő spray rendszer leírása:

A PURELL felületfertőtlenítő spray és kendő alkohol bázisú termékeink, melyek képesek rendkívül gyors és hatékony módon semlegesíteni a kórokozókat. A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries 2018-ban vezette be a piacra, és kifejezetten az élelmiszeripari igényei szerint készültek el.

Elérhetők az alábbi kiszerelésekben:

  • 100 db-os kendő tégely
  • 200 db-os kendő tégely
  • 750 ml-es spray flakon (porlasztó fejjel, amely nagyon gazdaságos használatot biztosít)

A termékek professzionális felhasználásúak és öblítés nélkül fejtik ki hatásukat, tehát használatuk után nem kell a felületről letörölni őket. A termékeket tiszta felületeken szükséges alkalmazni, a komplett behatási idő 5 perc.

Antimikrobiális spektrum:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid

PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítő folyadékkal töltött spray-s flakon Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületet permetezzük be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. 1 m2 –re 10-30 ml fertőtlenítőszert juttasson ki. Egyszerre 2 m2-nél nagyobb felület nem kezelhető.Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19492-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47324/2016 EMMI engedély száma: 19714-2/2017/KJFFO

PURELL felület fertőtlenítő spray - PURELL Surface Sanitising Spray:

PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.
Felhasználói kör: professzionális
Terméktípus: PT2, PT4
Formuláció: fertőtlenítő folyadékkal töltött spray-s flakon

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületet permetezzük be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. 1 m2 –re 10-30 ml fertőtlenítőszert juttasson ki. Egyszerre 2 m2-nél nagyobb felület nem kezelhető.

Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

Összetevők: Biocid hatóanyag: etanol 660,1 mg/g CAS-szám: 64-17-5 EC szám: 200-578-6 Egyéb összetevők: víz
Figyelmeztetés: Veszély.
Figyelmeztető mondatok: H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P210 Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P403 + P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.
Elsősegélynyújtás: Belélegzés esetén az érintett személyt friss levegőre kell vinni. Bőrrel való érintkezés esetén vegye le a szennyezett ruhákat, mossa le a bőrt bő vízzel vagy zuhanyozzon (15 percen át), szükség esetén menjen orvoshoz. Szemmel való érintkezés esetén azonnal bő vízzel ki kell mosni. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét.
Környezetvédelem / ökotoxikológia: A termék maradékait, valamint csomagolóburkolatát tilos talajba, élővízbe, valamint közcsatornába juttatni.
Hulladékkezelés: A termék maradékai, valamint a szennyezett csomagolóanyag veszélyes hulladéknak minősülnek.
Szennyezés-mentesítés: A kiömlött, kifröccsent anyagot éghetetlen abszorbens anyaggal pl. homokkal, földdel, vermikulittal, diatómafölddel kell feltakarítani és hordókba elhelyezni a hulladék ártalmatlanításához.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 0°C és 43°C között gyártástól számított 36 hónapig tárolható.
Felhasználható (hónap/év): a flakonon olvasható
Kiszerelés: a flakonon olvasható
EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19492-2/2017/KJFFO
EMMI engedély száma: 19714-2/2017/KJFFO
OKBI azonosító: B-20120237
OGYÉI élelmezés-egészségügyi szakvélemény száma: OGYÉI/47324-3/2016
Készült: Franciaország
Forgalmazó: Green Clean Kft. 8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.; Tel: +36-22-582-108; info@greenclean.hu, www.greenclean.hu
Gyártó: Laboratoires Prodene Klint, 8, rue Léon Jouhaux Z-A Pariest, Croissy-Beauburg, 77435 Marne-la-Vallée Cedex 2, Franciaország Tel:+1(330)255-6000, www.gojo.com

Élelmiszeripari felhasználás esetén:

Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás utáni fertőtlenítésére.
A termék fehérjeterheléssel az EN 1276, EN 1650 szabványok szerint végzett mikrobiológiai vizsgálata alapján.
Antimikobiális spektrum: baktericid, fungicid - szerkoncentráció: 100% - hatásidő: min. 5 perc - hőmérséklet: környezeti

Élelmezés-egészségügyi előírások:

A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet.

A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, illetve azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

G32676-02 termék tulajdonságai

Termék adatok


Rendszer típusaPURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő spray
Termék jellegeönálló termék
TEK csoportTEK38 - PURELL felület fertőtlenítő spray - PURELL Surface Sanitising Spray
Felhasználási területÉlelmiszeripar
Vendéglátó egységek
Üzemi higiénia

Fizikai tulajdonságok


Illatillat- és színezékmentes
MinőségKompatibilis nitril és latex kesztyűkkel
PH-érték5,25
Összetételszínezékmentes
szilikon mentes
parabén mentes

Szabványok, engedélyek


SzabványEN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz

Dimenziók, méretek


Kapacitás5000 ml
Tömeg5.50 kg

Logisztikai részletek


Kiszerelés2 kanna / karton
Származási helyFranciaország

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?


Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 11. 20. -